Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ολσεν: «Δεν παίξαμε όσο καλά θέλαμε»

Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε όσο καλά θα ήθελε, απέδωσε την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στο Μπακού κόντρα στην Γκαμπάλα ο Ρόμπιν Ολσεν.

Ολσεν: «Δεν παίξαμε όσο καλά θέλαμε»
Ο Σουηδός τερματοφύλακας τόνισε πως είναι δύσκολο αντιμετωπίσεις τη συγκεκριμένη ομάδα στην έδρα της και πως πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και τα επόμενα ματς, ενώ για την απόδοσή του τόνισε πως αποκτά αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά: «Ήταν δύσκολα σήμερα… Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα στην έδρα της. Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα θέλαμε. Δε μου άρεσε το αποτέλεσμα, αλλά δεν χάσαμε. Ο ένας βαθμός είναι καλύτερος από τους μηδέν βαθμούς.

Πρέπει να κρατήσουμε ό,τι καλό είχαμε σήμερα και να κοιτάξουμε μπροστά. Παίζουμε στην έδρα μας την επόμενη αγωνιστική και θέλουμε καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια.

Η ομάδα είναι το πιο σημαντικό. Δεν είμαι τόσο χαρούμενος όσο θα έπρεπε. Σίγουρα, η αυτοπεποίθησή μου γίνεται καλύτερη, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα».

Ο Γιώργος Τζαβέλλας συμπλήρωσε πως: "Αφού δεν χάσαμε, είναι καλός ο βαθμός. Θέλαμε τη νίκη και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς στα επόμενα ματς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: