Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Στο ίδιο βράδυ, τόση ρέντα, τόση γκίνια και τόσο διαφορετική διαιτησία!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr πόσα διαφορετικά πράγματα έγιναν την ίδια νύκτα για τον ίδιο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ!

Στο ίδιο βράδυ, τόση ρέντα, τόση γκίνια και τόσο διαφορετική διαιτησία
***Ό,τι και να λέμε φίλοι μου, ο παράγοντας τύχη είναι μεγάλο πράγμα στο ποδόσφαιρο.

***Άμα έβλεπες τα στιγμιότυπα των δύο αγώνων του ομίλου του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ θα τρελαινόσουν!

***Στο Ζάγκρεμπ, στο Ντινάμο-Άρσεναλ, ξεκινάει το ματς πρώτα με τον γκολκίπερ της Ντινάμο να κάνει την επέμβαση του αγώνα σε κεφαλιά του Ζιρού και μετά με δοκάρι της Άρσεναλ με το Ζιρού! Και «καπάκι» τους Κροάτες να ανοίγουν το σκορ. Πως; πλασέ του κυνηγού τους, απόκρουση του γκολκίπερ, κόντρα της μπάλας πάνω στον αμυντικό της Άρσεναλ που μάρκαρε τον κυνηγό κι από εκεί στα δίκτυα!

***Σα να μην έφτανε αυτό, ένας απίθανος Ρουμάνος διαιτητής, ο Χάτεγκαν, πετάει έξω τον Ζιρού από το 40’ με δύο κίτρινες κάρτες, εκ των οποίων η πρώτη φάντασμα κι η δεύτερη αυστηρή. Με το σκορ 1-0 και με παίκτη παραπάνω επί 55 λεπτά, οι Κροάτες πήραν το τρίποντο κι είναι τώρα στο +3 από τον Ολυμπιακό.

***Γιατί από την άλλη στο Καραϊσκάκη, στο Ολυμπιακός-Μπάγερν, βλέπεις να είναι το ματς στο 0-0 και να μπαίνει ένα γκολ που μπαίνει μία φορά τον χρόνο: πάει ο άλλος για σέντρα από πλάγια και του βγαίνει ιδανικό σουτ! Αν προσέξατε, δείχνει η τηλεόραση τον Καμπιάσο να κάνει με τα χέρια, «εντάξει, άουτ»! Γιατί είδε ότι πήγαινε για σέντρα ο Μούλερ κι ότι ήταν μία πολύ άστοχη σέντρα!

***Αλλά δεν σε σταματάει εκεί η κωλόμπαλα. Πάνω που μπορείς να ισοφαρίσεις στο 83’ με παίκτη σου φάτσα με τον γκολκίπερ τους, όχι μόνο το χάνεις, αλλά τρως και δεύτερο γκολ, που ξεκινάει από θέση οφσάϊντ (ο Κομάν που έδωσε την ασίστ στον Γκέτσε δεν καλύπτονταν από τον Μαζουάκου). Και πια σε τελειώνει.

***Μέσα σε ένα βράδυ, όλη η ρέντα ήταν με την Ντινάμο κι όλη η γκίνια με τον Ολυμπιακό.

***Και να είναι η διαιτησία με την Μπάγερν, λες πάει στο διάολο. Αλλά να είναι η διαιτησία με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ παίζοντας με την Άρσεναλ;
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: