Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Στόιτσεφ: «Τίτλο με τον Ατρόμητο»

Την επιθυμία του να κατακτήσει έναν τίτλο με τον Ατρόμητο εξέφρασε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μπόρισλαβ Στόιτσεφ, τονίζοντας ότι είναι σίγουρος για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στόιτσεφ: «Τίτλο με τον Ατρόμητο»
Ψηλά έθεσε τον πήχη το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρόμητου, Μπόρισλαβ Στόιτσεφ, τονίζοντας ότι στόχος του με τη νέα του ομάδα είναι να φτάσει μέχρι και την κατάκτηση ενός τίτλου.

Ο Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός δήλωσε επίσης εντυπωσιασμένος από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατρόμητου, προσθέτοντας ότι είναι σίγουρος για τη νίκη των Περιστεριωτών κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ στην κάμερα της NOVA:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ατρόμητο: «Είμαι εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις και από το αθλητικό κέντρο της ομάδας. Οι συμπαίκτες μου είναι πολύ καλοί μαζί μου και είμαι απόλυτα χαρούμενος που είμαι εδώ».

Για τους στόχους του με τη νέα του ομάδα: «Οι προσδοκίες μου και οι στόχοι μου είναι πάντα υψηλοί. Πρώτα απ’ όλα θέλω να καταφέρω να κερδίσω θέση βασικού στον Ατρόμητο, να κερδίσουμε τίτλους και να έχουμε σταθερή θέση στις υψηλότερες θέσεις στη βαθμολογία».

Για το ποιο είναι το δυνατό του σημείο ως παίκτης: «Δεν μπορώ να πω ακριβώς ποιο είναι το δυνατότερο σημείο μου ως παίκτης. Θα έλεγα ότι μάλλον λειτουργώ πάρα πολύ με το μυαλό μου και ότι κάνω τα πάντα για να φέρω νίκες στην ομάδα μου».

Για το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Τώρα προπονούμαι πολύ περισσότερο. Χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμα ώστε να μπορέσει να φτάσω τους συμπαίκτες μου. Γνωρίζω τον ΠΑΣ Γιάννινα ότι είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, αλλά είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μου θα καταφέρει να πάρει τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: