Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Τούντορ: «Άλλος ίσως ήταν ικανοποιημένος»

Στο γεγονός πως ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη αναφέρθηκε μετά την ισοπαλία απέναντι στην Καμπάλα ο Ιγκόρ Τούντορ.

Τούντορ: «Άλλος ίσως ήταν ικανοποιημένος»
Μόνο από την εμφάνιση των παικτών του έμεινε ικανοποιημένος ο Ιγκόρ Τούντορ. Ο Κροάτης τεχνικός, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη στην έδρα της Καμπάλα, δηλώνοντας, ωστόσο, πως στο φινάλε η «μπίλια» θα μπορούσε να κάτσει σε οποιαδήποτε ομάδα.

Όσον αφορά την κατάσταση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ επεσήμανε εκ νέου, πως ο χρειάζεται χρόνο για να είναι απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει τον «δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά:
«Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μου. Αξίζαμε την νίκη αλλά δεν καταφέραμε να την πάρουμε. Δεν είναι εύκολο να παίζεις έτσι όπως εμείς, απέναντι σε μία καλή ομάδα σε αυτήν την έδρα. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει αλλά θα μπορούσαμε και να είχαμε χάσει στο τέλος. Δεν με νοιάζουν τα αποτελέσματα τα άλλα τόσο πολύ. Σημασία έχει τι κάνουμε εμείς.

Για το αν θα έπρεπε να παίξει από την αρχή ο Ζάιρο: Δεν ήμασταν ικανοποιημένοι με την ισοπαλία. Θέλαμε την νίκη για αυτό και έβαλα τον Ζάιρο μέσα. Ίσως άλλος στην θέση μου να ήταν ικανοποιημένος με την ισοπαλία και να έβαζε έναν αμυντικό. Προσπαθήσαμε στο τέλος να σκοράρουμε. Ίσως κάποιοι παίκτες που αγωνίζονται να μην ήταν στην καλύτερη τους ημέρα σήμερα αλλά αυτό συμβαίνει. Είμαι ικανοποιημένος με τις αλλαγές μου. Ο Μπερμπάτοφ έδωσε άλλον άερα στην ομάδα όπως και οι Ζάιρο-Γκολάσα. Ρισκάραμε γιατί θέλαμε να πάρουμε την νίκη.

Για την επιλογή του να παίξει ο Ροντρίγκες αριστερά: «Ναι είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση του και στο δημιουργικό κομμάτι, είναι καλός στο ένα εναντίος ενός, ενώ έκανε θυσίες και αμυντικά. Η αριστερή πλευρά σήμερα ίσως ήταν καλύτερη από την δεξιά όπου έπαιξε ο Κίτσιου».

Για το αν ο Μπερμπάτοφ θα είναι σύντομα σε θέση να παίξει βασικός: «Χρειάζεται χρόνο. Είναι πιο εύκολο να μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο όταν οι γραμμές του αντιπάλου έχουν σπάσει και υπάρχουν κενά και χώροι»

Για το αν είναι ικανοποιημένος για την ως τώρα παρουσία της ομάδας του φέτος: Είμαι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις μας ως τώρα είμαστε πάντα η ομάδα που προσπαθεί να κάνει παιχνίδι. Φυσικά εξαρτάται πάνα και από τον αντίπαλο. Το σημαντικό όμως είναι ότι είμαστε σε καλό επίπεδο ετοιμότητας. Κάνουμε το παιχνίδι μας δημιουργούμε ευκαιρίες, σίγουρα χρειάζεται και μερικές φορές η τύχη για να κάνεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται γκολ όπως σήμερα. Πάντως βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο πράγματα που δουλεύουμε τόσο καιρό και για αυτό είμαι ικανοποιημένος. Τα λάθη είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου. Εγώ ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα μου. Ακόμα και αν κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι για τον κόσμο εγώ θα βρίσκω πάντα το λάθος. Και σήμερα υπήρχαν τέτοια. Βέβαια σε κάποια πράγματα δεν μπορείς να επέμβεις. Είναι και θέμα ποιότητας παικτών και τύχης. Σήμερα κάποια δυνατά σουτ του Μακ που ήταν δυνατά δεν μπήκαν για παράδειγμα

Για τον Αθανασιάδη: O Κλάους προέρχεται από μεγάλο τραυματισμό και δεν είναι εύκολο να βρει ρυθμό.

Για τον Γκολάσα που δεν τον υπολόγιζε και τώρα τον χρησιμοποιεί: «Σχετικά με τον Γκολάσα πρέπει να πω ότι στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν. Όλα μπορούν να αλλάξουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: