Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Πικρία στον Αστέρα για το αποτέλεσμα!

Πικρία για το αποτέλεσμα απέναντι στη Σπάρτα Πράγας, επικρατεί στις τάξεις του Αστέρα Τρίπολης, αφού στις τάξεις των «Αρκάδων» θεωρούν πως θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει το ματς.

Πικρία στον Αστέρα για το αποτέλεσμα
Οι Πάμπλο Μάσα, Ματίας Ιγκλέσιας και Κώστας Γιαννούλης μίλησαν αμέσως μετά το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Αστέρα στο Europa League, με αυτό που βγαίνει να είναι μια πικρή γεύση για το τελικό σκορ.

Μάλιστα οι «Αρκάδες» θεωρούν πως η εικόνα και η έκβαση του παιχνιδιού θα ήταν διαφορετικοί, αν η μπάλα στη φάση που ο Μάσα βρίσκει το δοκάρι, κατέληγε στα δίχτυα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών

Πάμπλο Μάσα: «Το παιχνίδι ξεκίνησε θετικά για εμάς. Στην πορεία έγινε πιο δύσκολο. Θα μπορούσε να πάει πιο θετικά αν η δική μου φάση δεν κατέληγε στο δοκάρι αλλά έμπαινε γκολ. Αν η μπάλα έμπαινε μέσα, στη συνέχεια θα ήταν πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Ωστόσο αυτό δεν έγινε. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Κώστας Γιαννούλης: «Η ομάδα προσπάθησε πολύ για το τρίποντο και μας αδικεί το αποτέλεσμα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για το 2-0, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και μην ξεχνάμε πως είχαμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα. Μετά το 1-1 κοιτάξαμε να κρατήσουμε πιο πολύ την ισοπαλία. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας και αυτό μας κούρασε πολύ. Κοιτάμε το επόμενο ματς. Το αποψινό αποτέλεσμα μας έδωσε ηθικό, αλλά μας άφησε και λίγο στενοχωρημένους».

Ματίας Ιγκλέσιας: «Προσπαθήσαμε πολύ. Έχουμε και μία πικρή γεύση. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δύο πολύ καλές φάσεις να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ωστόσο αυτό δεν έγινε και το πληρώσαμε ακριβά. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να ονειρευόμαστε γιατί δουλεύουμε σκληρά και το αξίζουμε. Η Σάλκε είναι καλή ομάδα αλλά εμείς είμαστε προσγειωμένοι. Θα προσπαθήσουμε και θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: