Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Οι Μπέκαμ, τα τατουάζ και οι ψίθυροι για διαζύγιο!!

Τέλος στις φήμες περί χωρισμού και αφαίρεση των τατουάζ της που αφορούν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, έβαλε η Βικτώρια

Οι Μπέκαμ, τα τατουάζ και οι ψίθυροι για διαζύγιο
Η Βικτώρια Μπέκαμ κατέρριψε κάθε υπόνοια περί δυσκολιών στον 16ετή γάμο της με τον Ντέιβιντ. Φήμες μάλιστα ανέφεραν πως μπήκε και σε διαδικασία αφαίρεσης των τατουάζ τα οποία ήταν αφιερωμένα στον σύζυγό της.

Σύμφωνα με τη εφημερίδα Sun η ζωή του ζευγαριού δεν είναι πλέον και ιδιαίτερα κοινή, ενώ η Βικτώρια φέρεται να δυσανασχετεί και με τις επιλογές των φίλων του Ντέιβιντ.

Τις παραπάνω φήμες, ωστόσο, διέψευσε κατηγορηματικά κοντινός φίλος της οικογένειας Μπέκαμ λέγοντας πως όλα είναι ανοησίες: «Αυτά που ακούγονται είναι σκουπίδια. Μάλιστα πριν λίγο καιρό έκαναν όλοι μαζί διακοπές για 7 εβδομάδες στο Λος Άντζελες».

Και η –προ ολίγων ημερών- παρουσία του πρώην ποδοσφαιρικού σταρ στην επίδειξη μόδας της συζύγου του στη Νέα Υόρκη μάλιστα, δείχνει πως μάλλον όλα βαίνον καλώς.

Οι εικασίες περί χωρισμού φούντωσαν πριν από λίγους μήνες όταν –σύμφωνα με δημοσιεύματα- οι καλλιτεχνικές επεμβάσεις στο σώμα της φάνηκαν να «ξεθωριάζουν». Ένα από αυτά, είναι η φράση «Ανήκω στον αγαπημένο μου και ο αγαπημένος μου είναι δικός μου» που ξεκινά από το πίσω μέρος του λαιμού της.

inner

Στον αριστερό της καρπό έχει «χτυπήσει» το «Μαζί, για πάντα, αιώνια», ενώ στον δεξιό της καρπό έχει την ημερομηνία ανανέωσης των όρκων τους VIII-V-MMVI (8 Μαϊου 2006) μαζί με την λατινική φράση «De Integro» που σημαίνει «Ξανά από την αρχή».

inner

Την συλλογή των τατουάζ συμπληρώνουν πέντε αστέρια στη μέση της, ένα για την ίδια, ένα για τον Ντέιβιντ και τα υπόλοιπα τρία για τους γιους της, Μπρούκλιν, Ρόμεο και Κρουζ.

inner

Επομένως μένει ένα ακόμα αστέρι και για την κόρη της Χάρπερ… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: