Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Στη λίστα και ο Χριστόπουλος, «όχι» και από Τζαναβάρα!

Εντείνονται οι προσπάθειες για να βρεθεί ο διάδοχος του Μάνουελ Ρόκα στον Πανθρακικό. Νέο όνομα στη λίστα ο Γιάννης Χριστόπουλος. Αρνητικός και ο Τζαναβάρας.

Στη λίστα και ο Χριστόπουλος, «όχι» και από Τζαναβάρα
Πέντε ημέρες απομένουν μέχρι το επόμενο επίσημο ματς του Πανθρακικού και οι «πράσινοι» αναζητούν τον νέο τους προπονητή, στοχεύοντας στο να τον έχουν στο προσεχές παιχνίδι. Η ομάδα της Κομοτηνής που έλυσε την Τρίτη τη συνεργασία της με τον Μάνουελ Ρόκα και οι άνθρωποι της ανεβάζουν φορτσάρουν ώστε να βρουν τον επόμενο τεχνικό.

Τα ονόματα που κυκλοφόρησαν αρχικά ήταν του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και του Νίκου Κωστένογλου. Επίσης και του Αλέκου Βοσνιάδη που εμφανίστηκε αρνητικός, όπως και ο Παναγιώτης Τζαναβάρας. Ο 51χρονος προπονητής δεν θέλει να αφήσει «ξεκρέμαστο» τον Παναιγιάλειο δέκα ημέρες πριν την έναρξη της Football League.

Επιπλέον, προστέθηκε στη λίστα και το όνομα του Γιάννη Χριστόπουλου. Είναι μια περίπτωση που εξετάζεται πολύ σοβαρά, όπως αναφέρεται στο «Goal», αλλά με τα τωρινά δεδομένα δύσκολα θα προχωρήσει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: