Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Σκάζνι: «Ντροπή του ποδοσφαίρου αυτός ο διαιτητής»!

Έξαλλος ο Ζντένεκ Σκάζνι για τα δύο γκολ που ακυρώθηκαν στην Σπάρτα Πράγας. «Ντροπή στον διαιτητή, ήξερε τι έκανε. Με είχαν προειδοποιήσει οι Έλληνες φίλοι μου»!
Ο πρώην τεχνικός των Παναθηναϊκού και ΟΦΗ είχε μεγάλα παράπονα από το Αστέρας - Σπάρτα. Κυρίως για τα δύο γκολ της ομάδας της Πράγας που δεν μέτρησαν... Πιο αναλυτικά: «Είναι δίκαιο και σωστό να πούμε πως η νίκη αυτή μας... εκλάπη! Βάλαμε δύο κανονικά γκολ. Στο πρώτο μέρος ήταν το οφσάιντ του Γίρασεκ και μετά το άλλο τέρμα που δεν μέτρησε. Ο ρέφερι πήγε ακόμα στον κίπερ μας και σε μένα για να μας πει πως δεν είχε καμία... διαμάχη μαζί μας.
ADVERTISEMENT
Και βέβαια αυτά δεν ήταν τα μόνα λάθη που έκανε. Δεν γίνεται να μην αναγνωρίζονται δύο κανονικά γκολ σε έναν ευρωπαϊκό αγώνα. Ο διαιτητής δεν μας εξήγησε επαρκώς τίποτα. Το μόνο που είχε να δείξει ήταν λάθη. Εμένα οι Έλληνες φίλοι μου με είχαν προειδοποιήσει. Αυτός ο διαιτητής είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο. Ντροπή του για ότι έκανε. Είναι ντροπή του ποδοσφαίρου. Δεν φοβάμαι να το πω ανοιχτά και δημόσια. Ήξερε ακριβώς τι έκανε...».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: