Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Συμβόλαιο για… 2.000 ευρώ υπέγραψε ο Ριέρα!!

Απ’ τα ψηλά στα (πολύ) χαμηλά βρέθηκε ο Άλμπερτ Ριέρα. Ο Ισπανός εξτρέμ -η μεταγραφή του οποίου στον Ολυμπιακό είχε ξεπεράσει τα 4 εκατ. ευρώ- υπέγραψε στη σλοβενική Ζαβρτς για 2.000 ευρώ τον μήνα.

Συμβόλαιο για… 2.000 ευρώ υπέγραψε ο Ριέρα
Με αμείωτη -δυστυχώς- ταχύτητα συνεχίζεται ο «κατήφορος» του Άλμπερτ Ριέρα.

Αδυνατώντας να ξαναπάρει τα πάνω του μετά την αποχώρησή του από τη Γαλατασαράι, ο Ισπανός εξτρέμ έφτασε πολύ κοντά στην ποδοσφαιρική… εξαθλίωση.

Έχοντας φορέσει λοιπόν στο παρελθόν τις φανέλες ομάδων όπως οι Μαγιόρκα, Μπορντό, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, θα φοράει πλέον αυτή της άσημης Ζαβρτς.

Ενδεικτικό, δε, της απαξίωσης του ονόματός του είναι ότι ο παίκτης που κόστισε περίπου 4 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό το 2010 και την επόμενη χρονιά πωλήθηκε 3 εκατ. στη Γαλατά, θ’ αγωνίζεται πλέον για 2.000 ευρώ τον μήνα.

Άλλωστε, ο επικεφαλής του σλοβενικού συλλόγου Μιράν Βουκ εξήγησε ότι η συμφωνία των δυο πλευρών (που αφορά συνεργασία μέχρι το τέλος της σεζόν κι επέκταση ενός χρόνου αν η ομάδα βγει στην Ευρώπη) είναι «σε φιλική βάση». Διότι ο Ριέρα, όπως τόνισε, «δε θέλει πια να παίζει ποδόσφαιρο σε φουλ ανταγωνιστικό επίπεδο, αλλά να το απολαμβάνει. Λέει ότι στην καριέρα του έχει ήδη κερδίσει πολλά». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: