Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Η Τσέλσι «παρακαλάει» την Καρνέιρο!!

Η ώρα της δικαίωσης έφτασε για την Εύα Καρνέιρο, αφού η γιατρός της Τσέλσι κλήθηκε να επιστρέψει στα καθήκοντα της στον πάγκο των «μπλε».

Η Τσέλσι «παρακαλάει» την Καρνέιρο
Επαγγελματική δικαίωση, μετά την άδικη αποπομπή της από τον πάγκο της Τσέλσι, αποτελεί για την Εύα Καρνέιρο, το γεγονός πως επιστρέφει στα καθήκοντα της, από το πρωί της Παρασκευής.

Μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμα και ως προσωπική νίκη της Λατίνας γιατρού, το γεγονός πως οι άνθρωποι του Λονδρέζικου συλλόγου, ζήτησαν από την Καρνέιρο να συνεχίσει να ασκεί κανονικά τα καθήκοντα που είχε, πριν την απομάκρυνση της, στο ιατρικό τιμ των «μπλε».

Η μεγάλη έκταση που πήρε το ζήτημα στην Αγγλία, η απόφαση της Καρνέιρο να καταφύγει νομικά εναντίων των «μπλε», αλλά και η εμπλοκή της FA που ψάχνει το θέμα, έπαιξαν πιθανόν ρόλο στην απόφαση των ανθρώπων της Τσέλσι να βγάλουν από τον «πάγο» την όμορφη γιατρό.

Απομένει βέβαια, να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Special One και πως θα δεχτεί την απόφαση της ομάδας, αφού ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του, σίγουρα δεν μπορεί να δεχτεί μια τέτοια... ήττα.

Θυμίζουμε ότι για την ιδιαιτέρως αγαπητή στο «νησί» γιατρό, ξεσηκώθηκε κίνημα συμπαράστασης υπέρ της, από τότε που έγινε το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ ακόμα και ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς πήρε το μέρος της, ζητώντας από τον Μουρίνιο να της ζητήσει συγνώμη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: