Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Θέλει, αλλά δεν βρίσκει επιθετικό!!

Στην αναζήτηση επιθετικού έχουν ρίξει το βάρος στον Άρη, αλλά ο Νίκος Αναστόπουλος και ο Θοδωρής Καρυπίδης αναγνωρίζουν ότι το έργο τους είναι πολύ δύσκολο.

Θέλει, αλλά δεν βρίσκει επιθετικό
Επόμενος στόχος ο επιθετικός. Μετά το μεταγραφικό ντεμαράζ που έκανε ο Άρης από την στιγμή που ανέλαβε ο Θοδωρής Καρυπίδης, οι «κίτρινοι» έχουν κάνει focus στην ανεύρεση επιθετικού.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος ξέρουν ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους. Από τις περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά δεν τους τρελαίνει κάποια.

Ίσως προκύψει κάτι καλό με παίκτη που θα «σπάσει» το συμβόλαιο του, ενώ η προθεσμία για τη Γ’ Εθνική λήγει στις 31 Οκτωβρίου. Αν δεν βρεθεί κάτι αξιόλογο, δεν θα γίνει προσθήκη παίκτη για τη γραμμή κρούσης.

Σηκώνει μανίκια ο Νίκος Αναστόπουλος, καθώς σήμερα το πρωί θα προπονήσει για πρώτη φορά (στη δεύτερη θητεία του) τον Άρη, ενώ στη συνέχεια η ομάδα θα πετάξει για τη Μυτιλήνη όπου το Σάββατο θα δοθεί το προπονητικού χαρακτήρα φιλικό με τον Αιολικό. Στο συγκεκριμένο ματς δεν θα κρατηθεί φύλλο αγώνα αφού επισήμως απαγορεύονται τα φιλικά το διήμερο των εκλογών. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: