Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Πέλκας: «Μας έκλεισαν τους χώρους»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν βρήκαν χώρους απέδωσε την ισοπαλία κόντρα στην Γκαμπάλα στην πρεμιέρα του Europa League ο Δημήτρης Πέλκας.

Πέλκας: «Μας έκλεισαν τους χώρους»
Ο νεαρός μέσος του «Δικεφάλου» τόνισε πως δεν έχει συνηθίσει να αγωνίζεται σαββατοκύριακο μεσοβδόμαδα συνεχόμενα και ζήτησε νίκη κόντρα στην ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη, ώστε ένα ξεκινήσουν θετικά για τα δύσκολα ματς που έρχονται.

Αναλυτικά: «Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλός και η Γκαμπάλα έπαιζε κυρίως άμυνα. Δεν βρήκαμε χώρους και κρατάμε πως δεν δεχτήκαμε γκολ. Συνεχίζουμε.Υπάρχουν οι καλές και οι κακές μέρες. Ακόμη δεν έχω συνηθίσει να αγωνίζομαι Κυριακή και Πέμπτη. Το κεφάλι κάτω και συνεχίζω.

Προσπαθούμε να παίξουμε στρωτό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να νικήσουμε απέναντι στην ΑΕΚ. Έχουμε πολλά και δύσκολα ματς. Είναι μια δύσκολη περίοδος και θα προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς».

Ο Ρικάρντο Κόστα συμπλήρωσε πως: «Είναι απώλεια η ισοπαλία. Επειδή η Γκαμπάλα είναι δυνατή ομάδα, δεν είναι κακός ο βαθμός. Είναι μια ποιοτική ομάδα η Γκαμπάλα, το έδειξε με τον Παναθηναϊκό. Είχαμε ευκαιρίες, όπως το τετ α τετ, αλλά πιστεύω πως θα κάνουμε καλή δουλειά στη συνέχεια και θα μαζέψουμε βαθμούς για να προκριθούμε.

Η Γκαμπάλα είναι μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Ο Περέιρα είναι καλός παίκτης, θα βοηθήσει την Γκαμπάλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: