Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ο πρώτος αγώνας σε virtual reality είναι γεγονός!!

Οι φίλοι της Πόρτο θα έχουν την ευκαιρία την Κυριακή να παρακολουθήσουν το πρώτο παιχνίδι ποδοσφαίρου στην ιστορία, σε εικονική πραγματικότητα, μέσω των γυαλιών της Google.

Ο πρώτος αγώνας σε virtual reality είναι γεγονός
Ένα παιχνίδι σε άλλη διάσταση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι της Πόρτο την ερχόμενη Κυριακή στο ντέμπι με τη Μπενφίκα, στην παγκόσμια πρώτη, παρακολούθησης αγώνα ποδοσφαίρου σε virtual reality.

Στο «Ντραγκάο» λοιπόν, θα κάνει «ντεμπούτο» η παρακολούθηση αγώνα σε εικονική πραγματικότητα, με τη συνδρομή των γυαλιών Gear VR της Google, στιγμή που έχει χαρακτηριστεί ιστορική από τους ανθρώπους των «δράκων».

Για να γίνει αυτό, στο γήπεδο θα υπάρχουν στημένες πέντε κάμερες που θα επιτρέπουν στους θεατές να αποκτήσουν την εμπειρία παρακολούθησης του ματς σε 360ο, σε μια τεχνολογική πρωτοπορία που έρχεται να αλλάξει όσα ξέραμε μέχρι τώρα για την παρακολούθηση της αγαπημένης μας ομάδας.

Η συγκεκριμένη καινοτομία δε, φαίνεται πως έχει ενθουσιάσει τους φίλους των «δράκων» που ανυπομονούν για τη συγκεκριμένη εμπειρία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: