Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Μιχαλαριάς: «Μία πολύ εύκολη απόφαση να δώσουμε το όνομα στον κ.Παύλο»

Εύκολα η απόφαση να δοθεί το όνομα του Παύλου Γιαννακόπουλου στο κλειστό της Λεωφόρου τόνισε ο Ηλίας Μιχαλαριάς στο ΣΠΟΡ FM 94,6.

Μιχαλαριάς: «Μία πολύ εύκολη απόφαση να δώσουμε το όνομα στον κ.Παύλο»
Απόφαση που έχει ληφθεί εδώ και περίπου έναν χρόνο και για την οποία κανείς δεν δυσκολεύτηκε. Ο Ηλίας Μιχαλαριάς μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την «εύκολη» απόφαση να δοθεί το όνομα του Παύλου Γιαννακόπουλου στο κλειστό της Λεωφόρου.

«Δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Ήταν ομόφωνη. Την έχουμε πάρει εδώ και έναν χρόνο απλώς προσπαθούσαμε να βρούμε το κατάλληλο τρόπο για να το βγάλουμε προς τα έξω. Θέλαμε το κάνουμε έκπληξη και θέλαμε να το γιορτάσουμε με τα γενέθλια του συλλόγου. Απλώς τώρα κρίναμε ότι ήρθε η στιγμή να τιμήσουμε το κορυφαίο παράγοντα», ανέφερε –αρχικά- και συνέχισε:

«Έχουμε λάβει την απόφαση να τιμούμε όλους τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο σύλλογο. Που είναι σύμβολα αποδεκτά από όλους τους Παναθηναϊκούς. Ένας από αυτούς είναι και ο κ.Παύλος. Πριν από 1,5 χρόνο όταν βάλαμε την πλάκα του Φέρεντς Πούσκας διαπιστώσαμε ότι είναι ωραίες γιορτές. Σκεφτήκαμε ότι ο «Τάφος του Ινδού θα λέγεται πάντα έτσι. Και πως δεν έχει όνομα. Και έτσι πήραμε την απόφαση.

Βλέπετε υπάρχουν ιστορίες πολλές με τον κ.Παύλο στο γήπεδο αυτό, ή εικόνες να κάθεται στο δωματιάκι επάνω και να βλέπει από εκεί τις προπονήσεις των εφηβικών ομάδων. Δεν το σκεφτήκαμε... Ήταν πολύ εύκολο μετά από αυτά. Το όνομα μας ήρθε αμέσως», ανέφερε στους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο και συνέχισε:

«Δεν τον έχουμε ενημερώσει προσωπικά... Θεωρούσαμε ότι πρέπει να το ανακοινώσουμε σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: