Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

«Σπάει τα κοντέρ» ο Μπακάκης!!

Νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Μιχάλης Μπακάκης. Με τους γνωστούς απόντες η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.

«Σπάει τα κοντέρ» ο Μπακάκης
Η 20η Μαΐου 2015 ήταν μια «μαύρη» ημερομηνία για τον Μιχάλη Μπακάκη. Ο διεθνής ακραίος μπακ της ΑΕΚ είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου για τα πλέι-οφ της Football League και σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, θα απουσίαζε από τη δράση για τους επόμενους έξι μήνες.

Τέσσερις μήνες μετά τον τραυματισμό του, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από το προβλεπόμενο, όπως έδειξε ο πρόσφατος απεικονιστικός έλεγχος και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο της Ένωσης δεν πρόκειται να «πιέσει καταστάσεις», όπως λειτούργησε και στην περίπτωση του Πέτρου Μάνταλου, αλλά η πλέον πιθανή εξέλιξη, είναι να γυρίσει νωρίτερα. Άλλωστε, τις τελευταίες μέρες ακολουθεί μέρος του προγράμματος των συμπαικτών του κάνοντας και έξτρα ατομικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, με τα γνωστά προβλήματα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής (18/9) στα Σπάτα. Οι Σταύρος Πεταυράκης και Αμπλαγιέ Φαγέ συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, όπως και οι Μιχάλης Μπακάκης και Ράφικ Τζεμπούρ. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Η προπόνηση του Σαββάτου θα αρχίσει στις 10 το πρωί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: