Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

«Σφαλιάρα» στον ΑΠΟΕΛ!!

Πολύ σκληρή για τα δόντια του ΑΠΟΕΛ αποδείχθηκε η Σάλκε. Με πρωταγωνιστή τον Χούντελααρ (που πέτυχε δυο γκολ) οι Γερμανοί έκαναν περίπατο στο ΓΣΠ κι έφυγαν από ‘κει με το άνετο και ευρύ 3-0.

«Σφαλιάρα» στον ΑΠΟΕΛ!
Όσο ανώμαλα βγήκε απ’ το Champions League (με τον οδυνηρό αποκλεισμό απ’ την Αστάνα), τόσο ανώμαλα μπήκε στο Europa League ο ΑΠΟΕΛ.

Απέναντι στην ποιοτικότερη Σάλκε, οι Κύπριοι δεν κατάφεραν να προβάλλουν σθεναρή αντίσταση και ηττήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες 3-0 στο ΓΣΠ.

Από νωρίς οι Γερμανοί είχαν φροντίσει να προειδοποιήσουν με σουτ στο δοκάρι που είχε ο Μέγιερ στο 8’.

Μπορεί να μην πήραν εκεί λοιπόν το προβάδισμα, αλλά αυτό συνέβη 20 λεπτά αργότερα, όταν ο Μάτιπ εκμεταλλεύτηκε άστοχη έξοδο του Βάτερμαν σε εκτέλεση φάουλ και με κοντινή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δεν χρειάστηκε να περάσει, δε, πολύς χρόνος ακόμα πριν η ομάδα του Αντρέ Μπράιτενραϊτερ καθαρίσει κιόλας το παιχνίδι. Διότι ο Χούντελααρ (με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή) κάρφωσε την μπάλα στην αριστερή γωνία και τελείωσε πρόωρα τη σεμνή τελετή.

Άλλωστε ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε -παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του- να μειώσει στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι, ο Χούντελααρ του έδωσε τη χαριστική βολή στο 71’ (με σουτ μέσα απ’ την περιοχή), ενώ το… γλυκό έδεσε στο 77’, όταν ο Ντε Βινσέντι είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία του στον διαιτητή.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: