Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Μακρής: «Η απόκρουση του Περνίς μάς έδωσε δύναμη»

Την άποψη ότι η απόκριση του Περνίς έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους παίκτες του Ηρακλή να κυνηγήσουν μέχρι τέλους το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Γιώργος Μακρής στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Μακρής: «Η απόκρουση του Περνίς μάς έδωσε δύναμη»
H απόκριση του Περνίς έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους παίκτες του Ηρακλή να κυνηγήσουν μέχρι τέλους το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Γιώργος Μακρής στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ψυχολογικά η απόκρουση του Περνίς μας έδωσε μεγάλη δύναμη. Η ομάδα μας δεν τα παρατάει μέχρι το τέλος», τόνισε ο έμπειρος μέσος για το χθεσινό ματς στο Καυτανζόγλειο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή «ΜΕ ΣΤΥΛ ΑΘΛΗΤΙΚΟ» με τους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα

Για τη χθεσινή ισοπαλία του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι δεν φάνηκε μεγάλη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει ποιοτικούς παίκτες. Προσωπικά, ο ΠΑΟΚ την τελευταία πενταετία είναι πλήρης. Από εκεί και πέρα, εμείς παίξαμε καλά και θα μπορούσαμε να πάρουμε μία σπουδαία νίκη. Δεν μας αδικεί το αποτέλεσμα και είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό».

Για τα δυνατά όπλα: «Η ομάδα έχει δουλευτεί αρκετά καλά στη φυσική κατάσταση. Και ψυχολογικά η απόκρουση του Περνίς μας έδωσε μεγάλη δύναμη. Η ομάδα μας δεν τα παρατάει μέχρι το τέλος. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

Για τον Ντούσαν Περνίς και τη φάση με το γκολ του Τζαβέλλα: «Ήμουν στο τείχος, Η μπάλα πέρασε πάνω από εμένα. Ήταν πολύ καλό το χτύπημα. Μπορούμε να πούμε ένα μεγάλο “ΑΝ” και πρέπει να αποφεύγουμε γκολ στα τα προηγούμενα».

Για την παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο: «Ο προπονητής έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην απόδοση της ομάδας. Είναι μεγάλη υπόθεση ένας προπονητής να δουλεύει μία ομάδα πάνω από ένα χρόνο. Έχει καταφέρει να δώσει στην ομάδα μας το στίγμα του. Η ομάδα είναι δουλεμένη και συνεχίζει να βελτιώνεται. Αυτό είναι το θετικό για εμάς».

Για τον κόσμο: «Είναι δίπλα μας και τον ευχαριστούμε για αυτό. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι για να του δώσουμε αρκετές χαρές φέτος. Η βαθμολογική συγκομιδή δεν μας αντιπροσωπεύει. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλύτερη πορεία. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

Για τα αρνητικά στοιχεία του Ηρακλή: «Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε κάπου πρόβλημα. Συνεχώς προσπαθούμε να βελτιώνουμε πράγματα. Πετυχαίνουμε γκολ εκτός έδρας, βάλαμε τρία με τον ΠΑΟΚ και το αρνητικό για εμένα είναι ότι δεχόμαστε γκολ. Σε όλους τους τομείς χρειαζόμαστε βελτίωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: