Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Σίλβα: «Και χωρίς Καμπιάσο για το διπλό»

Ο Καμπιάσο έμεινε στην Αθήνα αλλά αυτό δεν αλλάζει το στόχο του Ολυμπιακού στο Ζαγκρεμπ. Παραμένει η νίκη όπως τόνισε ο Μάρκο Σϊλβα στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ντιναμό Ζαγκρεμπ.

Σίλβα: «Και χωρίς Καμπιάσο για το διπλό»
Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να επηρεαστεί από την απουσία του Καμπιάσο. Αυτό υποστήριξε ο Μάρκο Σίλβα για το αυριανό ματς με τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ και υπογράμμισε ότι ο στόχος των παικτών του αύριο παραμένει η νίκη.

«Φυσικά ο Καμπιάσο θα μπορούσε να μας βοηθήσει αλλά τα πλάνα μας δεν στηρίζονται σ' έναν παίκτη αλλά στην ομάδα. Ποτέ δεν προετοιμάζουμε ένα παιχνίδι για την ισοπαλία», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός δίνοντας το... σύνθημα για την αναμέτρηση της Τρίτης.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μάρκο Σίλβα για τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού:

-Εάν η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο εξυπηρετεί τον Ολυμπιακό αν λάβει υπόψη και τους επόμενους αγώνες:

Οχι. Ποτέ δεν προετοιμάζουμε ένα παιχνίδι για την ισοπαλία. Οποιος το κάνει αυτό συνήθως δεν έχει καλό αποτέλεσμα. Εμείς προετοιμαζόμαστε πάντα για τη νίκη. Στις προπονήσεις, καθημερινά. Στο ποδόσφαιρο αυτό πρέπει να κάνεις. Να προετοιμάζεσαι καθημερινά για τη νίκη.

-Εάν επηρεάζει και πόσο η απουσία του Καμπιάσο;

Οχι η απουσία ενός παίκτη δεν μπορεί ν' αλλάξει την τακτική μιας ομάδας. Εμείς θα παίξουμε ως ομάδα. Φυσικά ο Καμπιάσο θα μπορούσε να μας βοηθήσει αλλά τα πλάνα μας δεν στηρίζονται σ' έναν παίκτη αλλά στην ομάδα. Βλέπετε αλλαγές στο παιχνίδι μας γιατί είχαμε ν' αντιμετωπίσουμε διαφορετικές ομάδες. Οπως για παράδειγμα κόντρα στην Μπάγερν ή απέναντι στην Αρσεναλ. Ισως να το κάνουμε και αύριο σε καποιες στιγμές του αγώνα.

-Ο προπονητής της Ντιναμό έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό... Το σχόλιό του:

Δεν συμφωνώ καθόλου με τον προπονητή της Ντιναμό. Νομίζω οτι το κάνει για να πάρει την πίεση από την ομάδα του και να την φέρει σ' εμάς. Από τη νίκη επί της Αρσεναλ γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Δεν συμφωνώ με αυτήν την δήλωση και δεν θέλω να μπω σε αυτήν την λογική. Είναι δύο καλές ομάδες και θ' αγωνιστούν για τη νίκη. Σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Οι παίκτες μας έχουν την ικανότητα να δείξουν ακόμα καλύτερα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: