Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Δέλλας στους παίκτες: «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι»

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Τραϊανός Δέλλας σε ομιλία του προς τους παίκτες της ΑΕΚ στην πρώτη προπόνηση μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό. Αυτοκριτική, αλλά και δουλειά ζήτησε ο 39χρονος τεχνικός.

Δέλλας στους παίκτες: «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι»
Να αφήσει πίσω την ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό, αλλά όχι να την προσπεράσει χρειάζεται η ΑΕΚ όπως ανέφερε ο Τραϊανός Δέλλας μιλώντας στους παίκτες του στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» επεσήμανε ότι πρέπει η ομάδα να συνεχίσει «δεμένη» και να μην επηρεαστεί από το αποτέλεσμα του Σαββάτου, ενώ στο ξεκίνημα της ομιλίας του ζήτησε αυτοκριτική.

«Από αυτό το αποτέλεσμα έχουμε μόνο να μάθουμε και τώρα στην δύσκολη στιγμή πρέπει να μένει η ομάδα πάνω από όλους, εμείς να είμαστε το ίδιο δεμένοι κι ενωμένοι. Πρέπει να αφήσουμε αυτή την ήττα πίσω μας αλλά όχι να την προσπεράσουμε χωρίς να δούμε τα λάθη, να προβληματιστούμε από αυτά, να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε. Στόχος είναι να τα δουλέψουμε και να τα διορθώσουμε. Δεν μπορούμε δυστυχώς να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι το διαφορετικό γι αυτό που έγινε. Επαναλαμβάνω δεν πρέπει να μας αφήσει να μας επηρεάσει αυτή η ήττα, πρέπει να πάμε όμως στο επόμενο ματς να κοιτάξουμε να επιστρέψουμε στις νίκες», είπε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: