Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Μακρής: «Βάλαμε τρία γκολ στον ΠΑΟΚ και δεν κερδίσαμε»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο μέσος του Ηρακλή Γιώργος Μακρής και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς: «Δεν θα έλεγα ότι είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την εμφάνιση. Μπορούσαμε και καλύτερα. Ήταν ένα περίεργο ματς, σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Όλα τα παιδιά, πάντως, ξέρουμε ότι μπορούμε να δώσουμε περισσότερα και γι’ αυτό δεν είμαστε χαρούμενοι με την εμφάνιση. Μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και αυτό θέλουμε να κάνουμε. Πίστευα ότι θα κερδίσουμε. Είχαμε επί 60 λεπτά πολύ καλή συγκέντρωση. Σκοράραμε τρία γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ, που είναι μια καλή ομάδα και δεν κερδίσαμε. Πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό. Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνα».

Για τις φάσεις που έκριναν το ντέρμπι: «Τα 2-3 λεπτά στο τέλος, με το χαμένο πέναλτι και την ισοφάριση στο τέλος ήταν αυτές που έκριναν το ματς».

Για το αν πίστευε στην ισοφάριση: «Για να πω την αλήθεια, την ώρα του πέναλτι, είπα μέσα μου τελειώσαμε. Πίστεψα, όμως, στον τερματοφύλακα, είναι πολύ καλός, και ευτυχώς έβγαλε το πέναλτι και αυτόματα πήραμε δύναμη. Αν είχε κι άλλα λεπτά το ματς, μπορούσαμε και να το πάρουμε».

Για τα κέρδη της ισοπαλίας: «Μας δίνει δύναμη και κουράγιο. Μια ώθηση για να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Θα ήταν κρίμα να τελείωνε το ματς και να μην είχε αντίκρισμα η δουλειά που κάναμε όλη την εβδομάδα. Δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα πάρα πολύ στην τακτική. Παιχνίδι με παιχνίδι θα εφαρμόζουμε καλύτερα το πλάνο και πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Είμαστε μια ομάδα με πολλά νέα παιδιά και όσο περνά ο χρόνος θα παίρνουν εμπειρίες και θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: «Έτσι όπως ήρθε το ματς, νομίζω είναι δίκαιο».

Για τον ΠΑΟΚ: «Στον ΠΑΟΚ ήμουν πριν πολλά χρόνια και ξέρω κάποια πράγματα. Τώρα είμαι στον Ηρακλή και δίνω το 100% γι’ αυτόν. Δεν ήταν θέμα απάντησης. Είμαι πολλά χρόνια στην Α’ Εθνική και τις απαντήσεις τις δίνω προς όλες τις κατευθύνσεις στο γήπεδο».

Για τον κόσμο: «Ήταν απίστευτος ο κόσμος. Μακάρι να είναι κοντά μας σε κάθε ματς. Άλλωστε, το έχει κάνει σε πολύ πιο δύσκολες στιγμές. Δουλεύουμε κάθε μέρα για να τον κάνουμε χαρούμενο».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: