Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Νωρίτερα στο Λονδίνο η Μπάγερν, λόγω... κίνησης!!

Μία μέρα νωρίτερα από αυτή που συνηθίζεται, έφτασε η Μπάγερν Μονάχου στο Λονδίνο, αφού ο Πεπ Γκουαρδιόλα φοβήθηκε μήπως κίνηση της αγγλικής πρωτεύουσας, ταλαιπωρήσει την ομάδα του.

Νωρίτερα στο Λονδίνο η Μπάγερν, λόγω... κίνησης
Όταν είσαι η Μπάγερν Μονάχου και έχεις προπονητή τον Πεπ Γκουαρδιόλα, όλα έχουν σημασία, ακόμα και η πιο μικρή λεπτομέρεια, όπως η κίνηση στους δρόμους.

Έτσι εξηγείται το γεγονός πως η Μπάγερν Μονάχου, έφτασε στο Λονδίνο το βράδυ της Κυριακής, αφού ο Ισπανός τεχνικός των «Βαυαρών», φοβήθηκε την κίνηση της αγγλικής πρωτεύουσας.

Η απόφαση του Πεπ Γκουαρδιόλα, να ταξιδέψει η ομάδα του βράδυ Κυριακής και όχι πρωί Δευτέρας, πάρθηκε με γνώμονα την ξεκούραση των παικτών, αφού ο τεχνικός της ομάδας, θεώρησε πως αν η ομάδα έφτανε πρωί Δευτέρας, θα ταλαιπωρούνταν από την κίνηση της ευρωπαϊκής μητρόπολης, στη διαδρομή από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο, κατά την οποία θα χρειάζονταν τουλάχιστον τέσσερις με πέντε ώρες.

Η ομάδα προτίμησε να φτάσει στο Λονδίνο αργά το βράδυ της Κυριακής και φυσικά δεν «κόλλησε» στην κίνηση, όπως ήταν λογικό.

«Δεν γίνεται παραμονή του αγώνα να χάσουμε τη μισή μέρα μας μέσα στο πούλμαν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκιουαρδιόλα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: