Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Σουηδός στον ΠΑΟΚ, Ρώσος στον Αστέρα…!!

Ο γνώριμος Σουηδός Στέφαν Γιοχάνεσον θα διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ για την 3η αγωνιστική του Europa League. Στο ματς του Αστέρα με τον ΑΠΟΕΛ θα σφυρίξει ο Ρώσος Αλεξέι Εσκόφ.

Σουηδός στον ΠΑΟΚ, Ρώσος στον Αστέρα…
Πέντε χρόνια μετά την αναμέτρηση Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ (1-1) για τους ομίλους του Europa League, ο Σουηδός διαιτητής, Στέφαν Γιοχάνεσον θα βρεθεί ξανά στον δρόμο του «δικεφάλου του Βορρά», καθώς ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα με την Κράσνονταρ στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο 43χρονος ρέφερι διηύθυνε πρόσφατα και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο (ήττα 3-0 για τους «πράσινους») για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στο παρελθόν, έχει σφυρίξει άλλες δύο φορές παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συγκεκριμένα το ΑΕΚ-Μπενφίκα 1-0 το 2010 για τους ομίλους του Europa League και το Ολυμπιακός-Ρούμπιν Καζάν 1-0 το 2012 για τους «32» της ίδιας διοργάνωσης.

Διαιτητής εκ Ρωσίας και συγκεκριμένα ο Αλεξέι Εσκόφ θα «σφυρίξει» στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. Ο 37χρονος ρέφερι διηύθυνε άλλη μια φορά στο παρελθόν αγώνα ελληνικής ομάδας και ήταν γουρλής, αφού το 2013 η Skoda Ξάνθη είχε νικήσει 2-1 εκτός έδρας στην παράταση τη Λίνφιλντ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: