Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

«Μπορεί να είναι καλύτερος ο Ολυμπιακός, αλλά…»

Κρίσιμο για το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού και της Ντιναμό είναι το μεταξύ τους παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Εντουάρντο εν όψει της αυριανής αναμέτρησης.

«Μπορεί να είναι καλύτερος ο Ολυμπιακός, αλλά…»
Την άποψη ότι η ανωτερότητα του Ολυμπιακού ή της Ντιναμό θα φανεί μέσα στο γήπεδο, στην αυριανή αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, εξέφρασε ο Εντουάρντο.

«Εάν κερδίσουμε τους Έλληνες την Τρίτη, είμαι σίγουρος πως θα πάμε καλά στην Ευρώπη. Δεν τους φοβόμαστε. Ξέρω τον τεχνικό του Ολυμπιακού, τον Μάρκο Σίλβα. Ήμουν μαζί του στην Μπράγκα. Επίσης, έπαιξα μαζί με τον Πάρντο. Ανυπομονώ να τον δω ξανά. Είμαστε σε επαφή, αλλά δεν μιλήσαμε για τον αγώνα της Ντιναμό με τον Ολυμπιακό. Ίσως είναι καλύτερος, πολλοί νομίζουν ότι είναι καλύτερος. Κέρδισε την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Και μερικοί πιστεύουν πως είναι σπουδαία ομάδα. Αλλά ξεχνούν πως έχουμε κερδίσει κι εμείς την Άρσεναλ», υποστήριξε αρχικά ο Πορτογάλος τερματοφύλακας της κροατικής ομάδας και πρόσθεσε:

«Τώρα, πάμε για το καλύτερο στην Ευρώπη. Είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε. Αν κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, είμαστε πιο κοντά στο όνειρο. Εμπιστευτείτε μας». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: