Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Βενγκέρ: «Υποχρεωμένοι να επιτεθούμε…»

Είναι τέτοια η κατάσταση που αναγκαστικά η Άρσεναλ πρέπει να παίξει στα ίσα την Μπάγερν Μονάχου και να διεκδικήσει μόνο τη νίκη! Η άποψη αυτή ανήκει στον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος αποκάλυψε ότι θα κατεβάσει με επιθετικό σχήμα την ομάδα του στο αυριανό ματς του «Emirates», ενώ παράλληλα παραδέχτηκε ότι η υπερβολική σιγουριά των παικτών του έφερε την… τιμωρία από Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ολυμπιακό!  
«Η θέση που βρισκόμαστε μας υποχρεώνει να τα δώσουμε όλα την Τρίτη το βράδυ. Έχουμε αυτοπεποίθηση και ξέρουμε ακριβώς τι χρειάζεται. Το 0-0 δε είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς», ήταν η αρχική τοποθέτηση του πολύπειρου τεχνικού, ο οποίος έγινε πιο… ξεκάθαρος ως προς τις επιδιώξεις της ομάδας του αύριο το βράδυ:
«Για να σκοράρουμε, πρέπει να επιτεθούμε. Θέλουμε να πιάσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση, διότι αντιμετωπίζουμε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ο πόνος που υπάρχει για την ευρωπαϊκή μας πορεία προήλθε αποκλειστικά από εμάς. Ίσως υποσυνείδητα θεωρήσαμε ότι θα κερδίζαμε σίγουρα τα προηγούμενα ματς. Πλέον, για να τα διορθώσουμε θα πρέπει να πιάσουμε μεγάλη απόδοση»!
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: