Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Στο βροχερό Ζάγκρεμπ ο Ολυμπιακός!!

Στην Κροατία βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η αποστολή του Ολυμπιακού εν όψει του αυριανού αγώνα με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ. Βροχερό καιρό συνάντησαν στην κροατική πόλη οι Πειραιώτες.

Στο βροχερό Ζάγκρεμπ ο Ολυμπιακός
Αντίστροφα μετρούν πλέον στον Ολυμπιακό για την αυριανή αναμέτρηση με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα στην κροατική πόλη, όπου συνάντησαν μειωμένη σε σχέση με την Αθήνα θερμοκρασία και παράλληλα έπεφτε ψιλόβροχο που ενδεχομένως κάτι τέτοιο να ισχύει και την Τρίτη το βράδυ.

Η θερμοκρασία στο Ζάγκρεμπ δεν ξεπερνάει τους 10 βαθμούς κελσίου, όμως είναι έντονη η υγρασία (94%) και αυτό είναι κάτι που επηρεάζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Η τελευταία προπόνηση των νταμπλούχων Ελλάδας πριν από το αυριανό ματς είναι προγραμματισμένη το απόγευμα και λίγο νωρίτερα (στις 19:00) θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ο Μάρκο Σίλβα.

Υπενθυμίζεται πως την αποστολή αποτελούν οι Μποτία, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Λάτσι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος. Εκτός έμειναν οι Καμπιάσο, Φουστέρ, Μπουχαλάκης και Αυλωνίτης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: