Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Τουρσουνίδης: «Εκτίθεται ο Τούντορ με τον Όλσεν»


Σκληρή κριτική για την απόδοση του Ρόμπιν Όλσεν άσκησε η παλιά δόξα του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης. «Αυτός στέρησε τη νίκη από την ομάδα μας», σχολίασε για το ντέρμπι με τον Ηρακλή.

Τουρσουνίδης: «Εκτίθεται ο Τούντορ με τον Όλσεν»
Ο Γιώργος Τουρσουνίδης τόνισε ότι ο Ιγκόρ Τούντορ εκτίθεται, συνεχίζοντας να εμπιστεύεται τον Ρόμπιν Όλσεν, καθώς έχει στοιχίσει αρκετά στον ΠΑΟΚ η παρουσία του κάτω από τα δοκάρια. Παράλληλα, στήριξε τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ που αστόχησε σε πέναλτι λίγο πριν ισοφαρίσει ο Ηρακλής στο χθεσινό ντέρμπι (3-3).

«Αυτός στέρησε την νίκη από την ομάδα μας. Και δεν το κάνει για πρώτη φορά. Για μένα εκτίθεται ο Τούντορ που συνεχίζει να τον εμπιστεύεται. Στα οκτώ από τα δέκα ματς έχει στοιχίσει στην ομάδα ο Όλσεν. Είναι μεταγραφή, πρέπει να στηριχθεί αλλά δεν μπορεί η ομάδα να δέχεται τέτοια γκολ. Ο Όλσεν δεν είναι αυτός που περιμέναμε. Αν τα είχε κάνει αυτά ο Γλύκος, θα τον είχαν σταυρώσει...», δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου του Βορρά» στο «Metropolis».

Για την ισοπαλία ανέφερε: «Το αποτέλεσμα είναι πολύ άσχημο. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο την τεράστια διαφορά δυναμικότητας που έχει με τον Ηρακλή».

Για το χαμένο πέναλτι του Μπερμπάτοφ: «Ακούω βερεσέ όσους λένε ότι εκτέλεσε χαλαρά το πέναλτι. Αυτά συμβαίνουν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: