Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Αδιαφορεί για τις φήμες ο Μονκ!!

Μπορεί η φημολογία περί ενδιαφέροντος της Λίβερπουλ για τον Αντρέ Αγιού να έχει «φουντώσει», ωστόσο ο τεχνικός της Σουόνσι, Γκάρι Μονκ, δεν δείχνει να ενδιαφέρεται και ιδιαίτερα για τα όσα γράφονται.
Μόνο ανήσυχος δεν φαίνεται να είναι ο Γκάρι Μονκ, σχετικά με τις φήμες που έχουν να κάνουν με το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Αντρέ Αγιού.
Ο άσος της Σουόνσι «βγάζει μάτια» φέτος, ωστόσο ο τεχνικός των «κύκνων» δεν στέκεται στις φήμες και δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης του παίκτη του, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι στην πραγματικότητα.
«Η φημολογία ξεκινάει κάθε χρόνο όλο και νωρίτερα, αλλά δεν το σκέφτομαι. Δεν υπάρχει λόγος να σκέφτομαι τέτοια πράγματα, από τη στιγμή που δεν είναι αλήθεια. Τα πράγματα που πρέπει να σκέφτομαι είναι αυτά που είναι μπροστά μου», τόνισε σε πρώτο βαθμό.
«Μέχρι να έρθει κάποιος και να μου πει κάτι συγκεκριμένο, δεν αξίζει να το σκέφτομαι. Είναι κομμάτι του παιχνιδιού, οι παίκτες συνδέονται κάθε χρόνο με ομάδες. Είναι κομμάτι τις δουλειάς και ποτέ δεν το σκέφτομαι», επεσήμανε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: