Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ο Απόλλωνας ζητά να ανοίξει ξανά ο φάκελος του Ολυμπιακός-Βέροια!!

Το άνοιγμα του φακέλου της υπόθεσης Ολυμπιακός-Βέροια, θα ζητήσει ο Απόλλωνας που ήδη έχει κινηθεί και για να αναψηλάφιση της απόφασης για άνοδο του Λεβαδειακού

Ο Απόλλωνας ζητά να ανοίξει ξανά ο φάκελος του Ολυμπιακός-Βέροια
Στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ θα απευθυνθεί την Τρίτη ο Απόλλωνας Σμύρνης, ζητώντας να ανοίξει ξανά ο φάκελος του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια.

Με αυτό τον τρόπο, θέλουν στον Απόλλωνα η υπόθεση να φτάσει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, που αποτελείται πλέον από τακτικούς δικαστές και να εξεταστεί ξανά το θέμα που περιλαμβάνει και τη μαρτυρία του Γκιγιέρμο Πέρεθ.

Αφού οι μαρτυρίες για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι πάνω από δύο, στον Απόλλωνα θεωρούν ότι η Βέροια θα πρέπει να υποβιβαστεί και να μπει αυτός στη θέση της στη Σούπερ Λίγκα.

Παράλληλα, με έγγραφο που έστειλε σήμερα στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ο Απόλλων Σμύρνης θέλει να εξεταστεί και η απόφαση ανόδου του Λεβαδειακού στη θέση της Κέρκυρας και ζητά να σταματήσουν να παίζουν ο ίδιος στη Football League και ο Λεβαδειακός στη Σούπερ Λίγκα μέχρι να τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: