Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

«Να σηκωθεί να φύγει ο Όλσεν-Απαράδεκτος…»

Ο διεθνής βετεράνος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ ,Λάκης Στεργιούδας, ο οποίος έχει σηκώσει πρωτάθλημα με τους «ασπρόμαυρούς» το 1985 μίλησε στον στον ArenaFM 89.4 μη σκληρή γλώσσα για τον τερματοφύλακα του «δικεφάλου», Ρόμπιν Όλσεν.
Για την φάση του Όλσεν και κατά πόσο ήταν φάουλ στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ: «Ένας τερματοφύλακας που θεωρείται το μέλλον της Σουηδίας και μας τον έφεραν εδώ για πρωτοκλασάτο όνομα, συγγνώμη κιόλας αλλά πρέπει να του δώσουν το διαβατήριο και να σηκωθεί να φύγει. Δεν έκανε ούτε καν μια προσπάθεια ,δεν σηκώθηκε καν από το έδαφος. Απαράδεκτος. Δεν θα κρίνω βέβαια έναν τερματοφύλακα από μια άτυχη στιγμή αλλά η γενικότερη εικόνα του μέχρι τώρα δεν πείθει.
stergioudas-στεργιουδας-e1420970728418
Θεωρώ ότι πρέπει να δοθούν οι ευκαιρίες στον Γλύκο και να επανέλθει. Τουλάχιστον να αποδείξει αν μπορεί ή δεν μπορεί για να αρχίσει ο ΠΑΟΚ να ψάχνει για τερματοφύλακα.
Την έξοδο δεν μπορείς να την αποκτήσεις , ή το χεις ή δεν το χεις. Και ο Όλσεν είναι ξεκάθαρο ότι δεν το χει.
Θυμάμαι τερματοφύλακες που δεν είχαν τα σωματικά προσόντα και όμως έβγαιναν και καθάριζαν τις φάσεις. Ο Κυριάκος ο Τοχούρουγλου ας πούμε. Ένας κοντός τερματοφύλακας που δεν καταλάβαινε τίποτα.
Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες τερματοφύλακες ήταν ο Ηλίας ο Ατματζίδης. Εγώ προσωπικά τον θεωρώ τον κορυφαίο.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: