Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Έγινε και η παρουσίαση με... μπηχτές Κούγια!!

Πριν από λίγες μέρες η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση… ηλεκτροκίνητου οχήματος για τη μεταφορά τραυματιών ποδοσφαιριστών και σήμερα έκανε και την παρουσίαση μέσω βίντεο στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ.

Έγινε και η παρουσίαση με... μπηχτές Κούγια (Pics)
Το περιστατικό με τους τραυματιοφορείς της ΑΕΛ έκανε το γύρο του κόσμου φτάνοντας μέχρι και την τηλεοπτική εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις. Η απάντηση της βυσσινί ΠΑΕ ήταν άμεση, καθώς πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε την απόκτηση ηλεκτροκίνητου οχήματος μεταφοράς τραυματιών ποδοσφαιριστών.

Σήμερα όμως είχαμε και την παρουσίαση του… οχήματος το οποίο έκανε τη ανεπίσημη εμφάνιση του στον αγωνιστικό χώρο του AEL FC ARENA καθώς την επίσημη θα κάνει αύριο στο θεσσαλικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είπε τα εξής:

«Αυτό που κάνει τη Λάρισα να διαφέρει από όλες τις άλλες ομάδες είναι ότι είμαστε μια οικογένεια. Μόλις δημιουργήθηκε αυτό το γεγονός το οποίο πήρε διαστάσεις εξωποδοσφαιρικές και κάποιοι προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν και ποδοσφαιρικά, ενεργοποιήθηκαν άνθρωποι οι οποίοι ούτε καν στη διοίκηση είναι ούτε είναι μέτοχοι και έδειξαν μια απίστευτη αλληλεγγύη. Πρωταγωνιστής αυτής της συμπεριφοράς ήταν ο κ. Αρβανίτης, ο οποίος αμέσως μου είπε ότι μπορεί άμεσα να βρει ένα αυτοκινούμενο φορείο, χωρίς καν να ζητήσει κανένα αντάλλαγμα. Με αυτή την κίνηση δίνουμε μια απάντηση και πρέπει να σας πω ότι εκτός από την Ξάνθη η οποία έχει ένα παρόμοιο όχημα αλλά όχι τόσο επαρκές, είμαστε η πρώτη ΠΑΕ στην Ελλάδα η οποία έχει αυτοκινούμενο φορείο και ελπίζω να μην μας καλέσουν ξανά σε απολογία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: