Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Επιβεβαίωσε τη σύλληψη Μάμιτς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ!!


Επιβεβαίωσε τη σύλληψη Μάμιτς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Τη σύλληψη του προέδρου της, Ζντράβκο Μάμιτς, για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η Ντιναμό Ζάγκρεμπ για υποθέσεις διαφθοράς και φοροδιαφυγής.

Την ύπαρξη ενός ακόμα «ενδοοικογενειακού» σοκ επιβεβαίωσε η διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, καθώς με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε τη σύλληψη του προέδρου της, Ζντράβκο Μάμιτς.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League, ο Ζντράβκο Μάμιτς θα συνεργαστεί για δεύτερη φορά με τις αρχές για υποθέσεις διαφθοράς και φοροδιαφυγής.

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους οπαδούς μας ότι μετά από αρκετό καιρό ερευνών στο γραφείο του Ζντράβκο Μάμιτς στο “Μάξιμιρ”, o πρόεδρος της ομάδας συνελήφθη από τη δίωξη οικονομικού εγκλήματος».

Αυτή είναι η δεύτερη σύλληψη μετά τον Ιούλιο, όταν μαζί με τον πρόεδρο της Ντιναμό, είχε συλληφθεί και ο προπονητής, Ζόραν Μάμιτς που είναι αδερφός του.

Παράλληλα, μέσα σε αυτό τον… χαμό για τους Κροάτες, πρέπει να προστεθεί και το περιστατικό με τον Αριάν Αντέμι που έχει εντοπιστεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: