Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Το ποδοσφαιράκι μας κι ο Έλληνας πρωθυπουργός!!


Το ποδοσφαιράκι μας κι ο Έλληνας πρωθυπουργός!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr δύο κουβέντες για το χθεσινό παιχνίδι της εθνικής, από μία άλλη σκοπιά.

• Εγώ δεν ξέρω αν ο Τσίπρας σνόμπαρε, όπως διάβασα, τον Γκιρτζίκη, χθες στα επίσημα του γηπέδου. Μπορεί και να ήταν αυθαίρετα συμπεράσματα, αλλά δεν με απασχολούν κιόλας.

• Αυτό που ξέρω είναι ότι το ποδοσφαιράκι έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Έλληνα πρωθυπουργό και κατ΄ επέκταση την ελληνική κυβέρνηση στην επίσκεψή της στην γειτονική χώρα, με την οποία μας συνδέουν πολλά και μας χωρίζουν πολλά…

• Εσείς τι πιστεύετε; Τον…χάλασε τον Τσίπρα που βρέθηκε στα επίσημα δίπλα στον Τούρκο πρωθυπουργό κι έφυγε μαζί του με το παιχνίδι να τελειώνει ισόπαλο; Και πήγε έπειτα μαζί του στα αποδυτήρια, γεμάτος χαμόγελα; Εγώ λέω ότι μια χαρά του ήρθε. Ένα χαμόγελο στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, σε μία τόσο δύσκολη και κρίσιμη περίοδο.

• Για σκεφθείτε να είχε χάσει η Ελλάδα με τον ίδιο στα επίσημα του γηπέδου της Κωνσταντινούπολης; Θα ήταν ευχάριστο; Φανταστείτε να έτρωγε καμιά τριάρα χθες η Ελλάδα; Να υπενθυμίσω το Σεπτέμβριο σε επίσημο παιχνίδι, Τουρκία-Ολλανδία 3-0 παρακαλώ!...

• Μια χαρά ήταν για τον Έλληνα πρωθυπουργό αυτό το ματσάκι και μην το γελάτε καθόλου. Πήγε στην Τουρκία και είδε την εθνική Ελλάδας να είναι απολύτως μάχιμη και παίζοντας αποφασιστικά να μη χάνει από τους Τούρκους, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Μπροστά σε ένα φανατισμένο κοινό, σε ένα κατάμεστο γήπεδο, με αποδοκιμασίες κλπ, κλπ.

• Μην υποτιμάτε ποτέ τους συμβολισμούς. Η μπαλίτσα μας καλά τα πήγε στην επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Τουρκία. Και για να μην ξεχνιόμαστε, με εξαίρεση τον προηγούμενο χρόνο, η εθνική ομάδα του ποδοσφαίρου διαφημίζει την Ελλάδα στο εξωτερικό εδώ και 12 ολόκληρα χρόνια.

• Και πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα αυτό…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: