Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ζέκα: «Νίκη για να μειώσουμε»


Ζέκα: «Νίκη για να μειώσουμε»

Για το ερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο, αλλά και την παρουσία του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο, μίλησε ο Κάρλος Ζέκα.

Ξέρει όσο λίγοι στον Παναθηναϊκό τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, συνεπώς η άποψή του έχει ιδιαίτερη σημασία. Ο Κάρλος Ζέκα, μιλώντας ενόψει του μεγάλου αγώνα, στη media day του «τριφυλλιού» σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα για νίκη.

«Θέλουμε τη νίκη σε όλα τα ματς, στο συγκεκριμένο ακόμα περισσότερο καθώς μία τέτοια νίκη θα μας βοηθήσει να μειώσουμε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία», τόνισε για να συμπληρώσει για τον Αντρέα Στραματσόνι: «Νομίζω ότι ο προπονητής μπορεί να μας επηρεάσει με τις ιδέες του. Ένας νέος προπονητής φέρνει νέες ιδέες, αλλά οι παίκτες αγωνίζονται και εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας».

Οσο για το αν έχει να δώσει οδηγίες στους συμπαίκτες του, είπε: «Στους συμπαίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί σε ντέρμπι δεν έχω δώσει συγκεκριμένες οδηγίες απλά πληροφορίες στο πως μπορείς να το βιώσεις. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι και στους νέους τους όχι μόνο να το χαρούν αλλά και να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι».

Τέλος, ο Ζέκα κάλεσε τον κόσμο να υποστηρίξει την ομάδα το Σάββατο: «Θα ήθελα να καλέσω τους φιλάθλους να μας υποστηρίξουν σε όλο το ματς ο,τι συμβαίνει στις εξέδρες επηρεάζει και τον αγωνιστικό χώρο, ελπίζω να μας βοηθήσουν και να το χαρούν. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: