Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

«Πονοκέφαλοι» για Δέλλα!!


«Πονοκέφαλοι» για Δέλλα

Οριστικά πλάνα χωρίς τον Σωκράτη Φυτανίδη πρέπει να καταστρώνει ο Τραϊανός Δέλλας εν όψει Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο αρχηγός των Περιστεριωτών δεν ακολούθησε ούτε σήμερα κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ούτε σήμερα προέκυψαν ευχάριστα νέα για τον Τραϊανό Δέλλα στο «μέτωπο» των τραυματιών, καθώς ο Σωκράτης Φυτανίδης ούτε σήμερα ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και ως εκ τούτου δεν υπολογίζεται για το κρίσιμο ματς του Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο αρχηγός των «κυανολεύκων» ακολούθησε μέρος της προπόνησης (όπως και ο Ούμπιντες που είναι πιο σοβαρό το πρόβλημα τραυματισμού του), αλλά στη συνέχεια έκανε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Πέραν αυτών των προβλημάτων, οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι απών από το συγκεκριμένο ματς θα είναι και ο Φερνάντο Ουσέρο καθώς έχει να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών.

Στο μεταξύ, μέσα στις επόμενες μέρες θα είναι έτοιμα προς χρήση τα τρία γήπεδα στα οποία πραγματοποιούνται εργασίες στον χλοοτάπητα.

Στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου έγινε σπορά χόρτου χειμερινής ποικιλίας και θα παραδοθεί κανονικά εν όψει του επόμενου εντός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό. Σε δεκαπέντε μέρες θα παραδοθεί το ένα γήπεδο στο αθλητικό κέντρο που επίσης έγινε σπορά και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η ίδια διαδικασία στο δεύτερο γήπεδο.

Τέλος, στο προπονητικό γήπεδο του Ασπρόπουργου έγινε ολική ανακατασκευή του χλοοτάπητα και θα είναι έτοιμο στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: