Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Στραματσόνι: «Δεν μπορώ να περιμένω»


Στραματσόνι: «Δεν μπορώ να περιμένω»

Την ανυπομονησία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Αντρέα Στραματσόνι, στη media day του Παναθηναϊκού, που τόνισε ότι η ομάδα του θα κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί.

Αποτελεί την «πρεμιέρα» του στον πράσινο πάγκο, η οποία έμελλε να είναι σε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Αντρέα Στραματσόνι θα μπει το Σάββατο απ’ ευθείας στα βαθιά, κοουτσάροντας τον Παναθηναϊκό κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο. Ο ίδιος δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για το ματς, μιλώντας στη media day της ομάδας, σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ.

Αρχικά, ο Ιταλός τόνισε: «Καλημέρα! Μαθαίνω ελληνικά! Χρειάζομαι χρόνο, όχι μόνο για την ομάδα. Μετά από πέντε ημέρες προπόνησης, δεν μπορώ να πω πολλά διαφορετικά σε σχέση με την πρώτη μου παρουσίαση. Αυτές τις μέρες βρήκα τους παίκτες με μεγάλη διάθεση να μάθουν τις ιδέες μου και αυτό είναι σημαντικό».

Σε ό, τι αφορά το μεγάλο ντέρμπι, είπε: «Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι. Είναι ένα σημαντικό ντέρμπι όπως το Ίντερ - Μίλαν που έχω προπονήσει, αλλά μπορώ να φανταστώ τι θα συμβεί το Σάββατο στη Λεωφόρο. Δεν μπορώ να περιμένω. Από τους ανθρώπους γύρω μου αντιλαμβάνομαι το πάθος και τι σημαίνει αυτό το ματς για τη χώρα και όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Δε θα είναι ένα ματς όπως τα άλλα. Αυτό είναι λογικό. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για αυτό το ματς. Σε αυτές τις λίγες λέξεις, συμπυκνώνεται η φιλοσοφία μου για αυτό το παιχνίδι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: