Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Μρσιτς: «Να εκπλήξουμε και τον Ολυμπιακό»


Μρσιτς: «Να εκπλήξουμε και τον Ολυμπιακό»

Μετά τις νίκες επί Εφές, Αρμάνι και Λαμποράλ Κούτσα, η Τσεντεβίτα φιλοδοξεί να εκπλήξει ΚΑΙ τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσαν εν όψει του αγώνα της Πέμπτης στο Ζάγκρεμπ οι Βέλικο Μρσιτς και Τζέικομπ Πούλεν.

Τρεις σπουδαίες διαδοχικές νίκες, στην Πόλη επί της Εφές, στο Μιλάνο επί της Αρμάνι και στο Ζάγκρεμπ επί της Λαμποράλ Κούτσα μετρά η Τσεντεβίτα και είναι λογικό να ελπίζει βάσιμα πως μπορεί να νικήσει την Πέμπτη και τον Ολυμπιακό (20:00).

«Πρωταρχικός μας στόχος πριν τη σεζόν ήταν να φέρουμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο. Καταφέραμε να το πετύχουμε αυτό και είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Τώρα θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να δίνουμε το καλύτερο σε κάθε αγώνα. Ξέρω πως έχουμε δουλέψει σκληρά και πιστεύω πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε οποιονδήποτε. Το έχουμε ήδη αποδείξει κι ελπίζω να κάνουμε την έκπληξη απέναντι και σε άλλες ομάδες. Ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς τον Πάτρικ Γιανγκ, αλλά θα έχει τον Χάντερ και τον Μιλουτίνοφ, που δεν είχαν παίξει στο πρώτο παιχνίδι απέναντί μας», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Βέλικο Μρσιτς.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αμερικανός γκαρντ, Τζέικομπ Πούλεν. «Παίζουμε στην έδρα μας, άρα πιστεύω πως έχουμε καλές πιθανότητες για τη νίκη. Θα πρέπει απλώς να κάνουμε ό,τι κάνουμε καλά, δηλαδή να παίξουμε άμυνα και να τρέξουμε στο γήπεδο. Αν πάρουμε έτσι εύκολους πόντους πιστεύω πως μπορούμε να νικήσουμε πολλές ομάδες στην Ευρωλίγκα. Ελπίζω να παίξουμε καλά και να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί. Λυπάμαι για τον τραυματισμό του Γιανγκ, είναι μια άσχημη κατάσταση για κάθε ομάδα όταν χάνει έναν παίκτη που παίζει τόσο καλά, αλλά δεν μπορούμε να εστιάσουμε σε αυτό. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτούς που θα παίζουν. Για μας πολλές φορές μεγαλύτερος αντίπαλος είναι ο εαυτός μας, γιατί αν δεν παίξουμε καλά, μπορούμε να χάσουμε από κάθε αντίπαλο, αλλά αν παίζουμε καλά μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε», τόνισε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: