Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο βελγικό πρωτάθλημα!!


Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο βελγικό πρωτάθλημα

Κάτω από αυστηρή επιτήρηση της αστυνομίας θα διεξαχθούν τα ματς του Σαββατοκύριακου στο Βέλγιο, με τους ελέγχους να εντείνονται σε όσο κόσμο θέλει να προσεγγίσει το γήπεδο.

Ούτε τσάντα δεν θα μπορούν να κουβαλούν όσοι παρακολουθήσουν τα ματς του βελγικού πρωταθλήματος, αφού η αστυνομία έχει εντείνει τους ελέγχους υπό τον φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος.

Η ανακοίνωση:

«Μετά από διεργασίες αποφασίστηκε πως θα διεξαχθούν κανονικά τα ματς της Jupiler Pro League, όπως είχαν προγραμματιστεί. Σε ένδειξη αλληλεγγύης στα θύματα των επιθέσεων θα κρατηθεί σε όλα τα γήπεδα ενός λεπτού σιγή πριν την σέντρα.

Η Pro League θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους για κάποια επιπλέον μέτρα ασφαλείας. Θέλουμε να τονίσουμε πως οπαδοί που έχουν στην κατοχή τους τσάντα –είτε σακίδιο πλάτης, είτε γυναικεία τσάντα- δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο. Δεν θα υπάρχει χώρος φύλαξης για τα πράγματά τους. Επιπλέον, θα διεξαχθούν περισσότεροι έλεγχοι.

Οι οπαδοί μας θα πρέπει να φροντίσουν να αποχωρήσουν απ’ το γήπεδο όσο νωρίτερα γίνεται. Οποιαδήποτε ύποπτη συμπεριφορά και εξωτερικά του γηπέδου θα παρατηρείται με έξτρα προσοχή.

Αντικείμενα που απαγορεύονται, ιδιαίτερα βεγγαλικά και πυροτεχνήματα θα κατάσχονται αμέσως. Μαζί με την βελγική κυβέρνηση θέλουμε να κρατήσουμε τους οπαδούς μας χαρούμενους, μέσω των καναλιών επικοινωνίας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: