Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Εξαιρετικά αμφίβολος με Ατρόμητο ο Λούι!!


Εξαιρετικά αμφίβολος με Ατρόμητο ο Λούι

Μια πολύ σημαντική απουσία θα έχει κατά τα φαινόμενα ο Αστέρας Τρίπολης στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο, καθώς ο Μπράιαν Λούι υπέστη διάστρεμμα και μόνο με θαύμα θα προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου.

Ένα πολύ σοβαρό απρόοπτο προέκυψε στη σημερινή προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο βασικός και αναντικατάστατος δεξιός μπακ της ομάδας, Μπράιαν Λούι υπέστη διάστρεμμα και εκτός απροόπτου δεν θα είναι παρών στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο.

Το πρόβλημα του Αργεντινού άσου είναι στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά με δεδομένο ότι ο αγώνας με τους Περιστεριώτες είναι το μεσημέρι του Σαββάτου, θεωρείται απίθανο να προλάβει να είναι έτοιμος.

Εξάλλου, το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα (passing game), ασκήσεις ταχύτητας (σπριντ) καθώς και παιχνίδια τακτικής σε ζώνες.

Στην προπόνηση συμμετείχε ο Ταξιάρχης Φούντας, που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων, ενώ από την Πέμπτη (19/11) αναμένεται να ενσωματωθεί και ο Απόστολος Γιάννου, που αγωνίστηκε στο φιλικό της Ελλάδας κόντρα στην Τουρκία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: