Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Απάντησε με αιχμές ο Άρης!!


Απάντησε με αιχμές ο Άρης

Την δική του εκδοχή για όσα έγιναν στο ματς με τον Εθνικό έδωσε η ομάδα βόλεϊ του Άρη, τονίζοντας πως μεμονωμένα περιστατικά δεν αμαυρώνουν την εικόνα του συλλόγου, ενώ άφησε αιχμές για τη διαιτησία.

Απάντηση στην ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έδωσε το ΤΑΑ Άρης, αφήνοντας αιχμές για την διαιτησία του ματς, ενώ τόνισε πως ένα μεμονωμένο περιστατικό δεν μπορεί να αμαυρώσει την εικόνα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΤΑΑ Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει την πεποίθησή της ότι το βόλεϊ είναι ένα κατ’εξοχήν ευγενές άθλημα και γι’ αυτό συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φιλάθλων όλων των ηλικιών.

Στον αγώνα του Α.Σ. ΑΡΗ με τον ΜΓΣ Εθνικό Αλεξανδρούπολης, σειρά λαθών της διαιτησίας σε βάρος του Α.Σ. ΑΡΗ δυναμίτισαν το κλίμα στο γήπεδο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Ωστόσο τα πνεύματα ηρέμησαν και ο αγώνας έληξε με νίκη της ομάδας του Α.Σ. ΑΡΗ. Προκαλεί λοιπόν ερωτηματικά η εκ των υστέρων ανακοίνωση της διοίκησης του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε βάρος του ΑΡΗ.

Ο Α.Σ.ΑΡΗΣ υπηρετεί με συνέπεια εδώ και χρόνια το άθλημα και μεμονωμένα περιστατικά δεν μπορούν να αμαυρώσουν ούτε την εικόνα του αθλήματος αλλά ούτε και την εικόνα του συλλόγου
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: