Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Κοχ: «Μονόδρομος η απόφαση να αναβληθεί το φιλικό»


Κοχ: «Μονόδρομος η απόφαση να αναβληθεί το φιλικό»

Στο πλευρό της Αστυνομίας στάθηκε ο πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας, Ράινερ Κοχ, συμφωνώντας απόλυτα με την εισήγηση να αναβληθεί το χθεσινό διεθνές φιλικό κόντρα στην Ολλανδία.

Κανένα λόγο να διαφωνήσει με την εισήγηση αναβολής του χθεσινού φιλικού ανάμεσα στη Γερμανία και την Ολλανδία δεν είχε ο πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας, Ράινερ Κοχ.

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν μέσω σχετικών ερευνών της Αστυνομίας χθες το βράδυ και λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του ματς, υπήρχαν σαφείς ενδείξεις ότι σχεδιαζόταν έκρηξη στην περιοχή και γι’ αυτό οι Αρχές εισηγήθηκαν τη ματαίωση του αγώνα.

«Ο πρώτος αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας έχει πολλές υποχρεώσεις, αλλά δεν είναι ο επίσημος εκπρόσωπος για το αστυνομικό τμήμα», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός παράγοντας και συνέχισε:

«Γι' αυτό δεν θέλω να γνωστοποιήσω το τι έχει ειπωθεί και θα πω μόνο τη δική μου άποψη. Κατά τη γνώμη μου η απόφαση να ματαιωθεί το ματς ήταν απόλυτα σωστή. Η ασφάλεια των φιλοξενούμενων, οι ομάδες και το προσωπικό είναι πρώτη προτεραιότητα και όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, η επιλογή της αναβολής του ματς ήταν μονόδρομος», κατέληξε ο Ράινερ Κοχ.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να συγχαρεί όλο το προσωπικό ασφαλείας για την ετοιμότητά του και την απίστευτη δουλειά που έκανε όλες αυτές τις μέρες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: