Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

«Δεν συμβαδίζει με την κοινή λογική ο ορισμός Παππά»


«Δεν συμβαδίζει με την κοινή λογική ο ορισμός Παππά»

Στο άκουσμα του ονόματος του διαιτητή του ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός αντέδρασε αφού θεωρεί τον ορισμό του Παππά εκτός λογικής.

Μεγάλη συζήτηση έγινε την προηγούμενη εβδομάδα για τον διαιτητή του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Αν και είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο να μπει σε αυτό το παιχνίδι ξένος διαιτητής, όταν ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημο αίτημα στην ΕΠΟ απάντηση που πήρε ήταν αρνητική.

Τώρα και μετά τον ορισμό του διαιτητή Παππά για το ματς της Λεωφόρου στον Παναθηναϊκό λένε χαρακτηριστικά ότι: «Στην ΚΕΔ διέρρεαν, πριν απαντήσουν επίσημα στο αίτημα μας για ορισμό ξένου διαιτητή στο ντέρμπι, ότι δεν μπορούν να ζητήσουν από άλλη ομοσπονδία διαιτητή όταν έχουν επτά διεθνείς.

Ω του θαύματος όρισαν διαιτητή του ντέρμπι τον Παππά, έναν εξ όσων η ίδια η ΕΠΟ αντικατέστησε στον πίνακα των διεθνών κρίνοντας προφανώς ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Αντίθετα φαίνεται ότι είναι κατάλληλος για να διευθύνει το κατά τεκμήριο μεγαλύτερο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τώρα πώς ακριβώς συμβαδίζουν με την κοινή λογική όλα αυτά, μόνο οι άνθρωποι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ μπορούν να εξηγήσουν
».

Εκτός όμως από το γεγονός ότι ο Παππας δεν είναι διεθνής οι «πράσινοι» στέκονται σε συγκεκριμένες εμπειρίες τους με τον συγκεκριμένο διαιτητή.

«Όσο για τον Παππά πρόσφατες είναι οι μνήμες του αγώνα του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, όταν καταλόγισε ανύπαρκτο φάουλ εναντίον μας απ’ όπου προήλθε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, όταν καταλόγισε 5 φάουλ υπέρ μας και 16 εναντίον μας και μαζί «φόρτωσε» με πέντε κίτρινες κάρτες τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Όχι ότι ξεχνάει κανείς τη διαιτησία του στον αγώνα με την Ξάνθη στο Κύπελλο πέρυσι ή τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ το 2011 που ακόμα… παίζεται. Αυτόν το διαιτητή επέλεξε η ΚΕΔ για το ντέρμπι του Σαββάτου».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: