Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Εθελοντική αιμοδοσία από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ!!


Εθελοντική αιμοδοσία από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Με το σύνθημα «όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο», ο ΠΑΟΚ καλεί τους φίλους της ομάδας σε εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία θα προβεί ο ΠΑΟΚ, που καλεί τους φίλους της ομάδας να συμμετάσχουν σε εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η αιμοδοσία του «δικεφάλου του Βορρά» θα γίνει σε συνεργασία με το «Θεαγένειο» Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 26/11, πριν από το παιχνίδι με τη Καμπάλα για το Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Καθημερινά συνάνθρωποί μας δίνουν τον δικό τους αγώνα για τη ζωή, όταν γίνεσαι εθελοντής αιμοδότης ταυτόχρονα γίνεσαι ο καλύτερος συμπαίκτης τους. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη γενναιοδωρίας, αλληλεγγύης, ένα δώρο ζωής προς τον συνάνθρωπό μας. Σας καλούμε να στηρίξετε έμπρακτα τον θεσμό της αιμοδοσίας καθώς οι ανάγκες σε αίμα είναι αυξημένες.

Οι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να προσέλθουν στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας (Κλεάνθους 57, έναντι γηπέδου Τούμπας) την Πέμπτη 26.11 πριν από τον ευρωπαϊκό αγώνα ΠΑΟΚ-Καμπάλα από τις 16:00 έως και τις 20:00.

Την ημέρα αιμοδοσίας, ως μέρος των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματίσει ενάντια στον ρατσισμό, θα στηρίξουν και οι Σύνδεσμοι Φίλων του ΠΑΟΚ που σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «καλούμε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να συμμετέχουν αφού με την προσφορά αίματος δίνουμε ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη».

Παράλληλα, τη Δευτέρα 23.11 στις 21.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο έχει προγραμματιστεί ημερίδα εναντίον του ρατσισμού στην οποία θα μιλήσει ο προπονητής των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία, ο Δημήτρης Τσιάρας από την Αντιρατσιστική πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης, εκπρόσωπος του Κοινωνικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης και ο γνωστός για το πλούσιο κοινωνικό έργο του ιερέας Χρήστος Μήτσιος.

Όλοι μαζί στον αγώνα για τη ζωή!

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: