Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Μπάμπιτς: «Ανταμοιβή το ματς με τον Ολυμπιακό»


Μπάμπιτς: «Ανταμοιβή το ματς με τον Ολυμπιακό»

Να διευρύνει το σερί των νικών της, μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο, θέλει η Τσεντεβίτα απέναντι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Λούκα Μπάμπιτς.

Ανυπόμονος για τον αγώνα της Τσεντεβίτα με τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Λούκα Μπάμπιτς. Ο 24χρονος σμολ φόργουορντ ελπίζει η ομάδα του να διευρύνει το σερί των έξι νικών που μετρά σε Αδριατική Λίγκα και Ευρωλίγκα, ενώ περιμένει η αναμέτρηση να γίνει μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

«Ανυπομονούμε γι’ αυτό το παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή μετράμε έξι σερί νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Θα πρέπει να διαβάσουμε καλά το ματς και να παίξουμε ομαδικά κόντρα στον Ολυμπιακό», δήλωσε αρχικά ο Λούκα Μπάμπιτς και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην «πολυφωνία» της Τσεντεβίτα:

«Αυτή είναι μία από τις δυνάμεις της ομάδας μας. Ο καθένας μας έχει μεγάλη όρεξη να παίξει και το καλό είναι πως σε κάθε ματς μπορεί να πρωταγωνιστεί διαφορετικός παίκτης, ενώ δεν έχει σημασία ποιος θα είναι αυτός. Μάλιστα, δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο , γι’ αυτό παίζουμε καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Τέλος, ο Κροάτης σμολ φόργουορντ μίλησε για τον κόσμο: «Αυτό που μας κάνει πολύ χαρούμενους είναι η αναγνώριση της προσπάθειας που κάνουμε από τον κόσμο. Περιμένουμε να είναι γεμάτο το γήπεδο κόντρα στον Ολυμπιακό, προκειμένου και εμείς να τους το ανταποδώσουμε. Το παιχνίδι αυτό είναι μία ανταμοιβή για εμάς και για τους φιλάθλους μας, γι’ αυτό τους περιμένουμε για να γίνουν ο έκτος παίκτης μας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: