Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Σενάριο για Παούνοβιτς στην Εθνική Σερβίας!!


Σενάριο για Παούνοβιτς στην Εθνική Σερβίας!

Προαγωγή στη «μεγάλη» εθνική ομάδα της Σερβίας είναι πολύ πιθανό να πάρει ο Βέλικο Παούνοβιτς, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα των ΜΜΕ της χώρας του.

Η ήττα με 4-1 της Σερβίας από την Τσεχία στο φιλικό της 13ης Νοεμβρίου ήταν η σταγόνα που φαίνεται πως ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής στην ομοσπονδία και πυροδότησε σενάρια αντικατάστασης του ομοσπονδιακού τεχνικού Ράντοβαν Κούρτσιτς.

Και, όπως γράφουν στη Σερβία, επικρατέστερος στην κούρσα της διαδοχής είναι ο προπονητής που οδήγησε την U-20 στην πρόσφατη κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Λάδι στη φωτιά της συγκεκριμένης φημολογίας έριξε και ο ίδιος ο Παούνοβιτς, ο οποίος ήταν ένας από τους βασικούς υποψήφιους για την αντικατάσταση του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Σέρβος τεχνικός απάντησε λέγοντας πως «αυτά είναι πράγματα με τα οποία ασχολείται ο αθλητικός διευθυντής της ομοσπονδίας, οπότε εγώ δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο» στο ερώτημα που του απηύθυναν Σέρβοι δημοσιογράφοι σχετικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική Ανδρών.

Σχόλιο που μάλλον επιβεβαιώνει πως πέρα από καπνός υπάρχει και φωτιά στο θέμα της προώθησής του στη «μεγάλη» Εθνική της Σερβίας…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: