Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Τετ-α-τετ Αλαφούζου με Κοντονή!!


Τετ-α-τετ Αλαφούζου με Κοντονή

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, είχε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος πως έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή του ντέρμπι.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τον Γιάννη Αλαφούζο ενόψει του ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Όπως γράφει το Goal, το ραντεβού μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού και τον πρόεδρο του «τριφυλλιού» είχε προγραμματιστεί εδώ και μερικές ημέρες και ήθελαν να ανταλλάξουν απόψεις για διάφορα θέματα που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά για το ματς στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο κ. Αλαφούζος ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Κοντονή για όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς «πράσινης» ΠΑΕ και εμφανίστηκε σίγουρος για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

«Εμείς από την πλευρά μας έχουμε πάρει όλα τα μέτρα που πρέπει και περιμένουμε αντίστοιχες κινήσεις και απ΄ την άλλη πλευρά», είπε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια η κουβέντα πήγε σε άλλα σημαντικά ζητήματα του ποδοσφαίρου, όπως αυτό της εγκληματικής οργάνωσης.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναμένεται εντός της ημέρας να συναντηθεί με τους οργανωμένους οπαδούς, στους οποίους θα ζητήσει να μην συμβεί το παραμικρό, υπενθυμίζοντάς τους πως μπορεί η οποιαδήποτε άσκοπη ενέργεια να προκαλέσει τη διακοπή του αγώνα ή ακόμα και την τιμωρία της ομάδας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: