Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ατομικό και πάλι ο Τσόρι - Απρόοπτο με Πουλίδο!!


Ατομικό και πάλι ο Τσόρι - Απρόοπτο με Πουλίδο

Την στιγμή που ο Μάρκο Σίλβα έβλεπε τον Τσόρι να κάνει και πάλι ατομικό πρόγραμμα, προέκυψε ένα πρόβλημα με τον Πουλίδο.

Το Σάββατο και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει, ο Μάρκο Σίλβα προετοιμάζει τον Ολυμπιακό για αυτό, αλλά από σήμερα με ένα ακόμη πρόβλημα.

Τον Πουλίδο. Ο Μεξικάνος ένιωσε ενοχλήσεις σε ένα σπριντ και αποχώρησε. Εάν θα μπορέσει να είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού του για το ματς θα κριθεί τις επόμενες ημέρες.

Φυσικά η παρουσία του Πουλίδο στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι συγκέντρωνε λίγες πιθανότητες καθώς ο Μάρκο Σίλβα έχει δείξει ξεκάθαρα να εμπιστεύεται περισσότερο τους Ιντέγε και Φινμπόγκασον.

Την ίδια στιγμή ο Σίλβα είδε και σήμερα τον Τσόρι να κάνει ατομικό πρόγραμμα κάτι που ουσιαστικά μειώνει αρκετά τις πιθανότητες –οι οποίες ήταν έτσι κι αλλιώς λίγες- να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας.

Κανονικά γυμνάστηκαν οι Κασάμι, Καπίνο, Χουτεσιώτης και Ελαμπντελαουί. Θεραπεία έκανε ο Μποτία.

Το βάρος στη σημερινή προπόνηση έπεσε στην τακτική, με τους παίκτες να κάνουν ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας σε κανονική ροή αγώνα. Το πρόγραμμα στη συνέχεια είχε δίτερμα για αρκετή ώρα, με τρεις εστίες και προσαρμογή άμυνας και επίθεσης αναλόγως.

Την Πέμπτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16:30.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: