Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Στο Μόναχο χειρουργείται ο Μπαλοτέλι!!


Στο Μόναχο χειρουργείται ο Μπαλοτέλι

Δεν θα αποφύγει τελικά το «μαχαίρι» ο Μάριο Μπαλοτέλι που εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη βουβωνική χώρα. Ως και τρεις μήνες εκτός, αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις.

Τις υπηρεσίες του Μάριο Μπαλοτέλι θα στερηθεί για αρκετά μεγάλο διάστημα η Μίλαν, αφού ο Ιταλός επιθετικός δεν θα αποφύγει τελικά τη χειρουργική επέμβαση στη βουβωνική χώρα.

Όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα, η συντηρητική θεραπεία που ακολούθησε ο «Σούπερ Μάριο» δεν απέδωσε καρπούς, με αποτέλεσμα να απαιτείται χειρουργείο προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά.

Ο Μπαλοτέλι θα υποβληθεί σε επέμβαση σήμερα Τετάρτη (18/11) σε νοσοκομείο στο Μόναχο, ενώ δεν είναι απολύτως σίγουρο το πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για επιστροφή του αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, αν και ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η απουσία του θα φτάσει ως και τους τρεις μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μίλαν

«Ο Μάριο Μπαλοτέλι θα χειρουργηθεί την Τετάρτη στο Μόναχο της Γερμανίας για να διορθώσει το επίμονο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη βουβωνική χώρα. Η εγχείριση θα γίνει από τον καθηγητή Ούρλιχ Μούτσαβεκ. Η αγωγή που ακολούθησε δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και αρκετές εβδομάδες». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: