Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»


Μπαρτζώκας: «Πρέπει να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Πίστη για νίκη επί του Παναθηναϊκού μέσα στο ΟΑΚΑ υπάρχει στις τάξεις της Λοκομοτίβ Κουμπάν σύμφωνα με τα λεγόμενα των Γιώργου Μπαρτζώκα και Κίριλο Φεσένκο.

Μονόδρομος είναι για την Λοκομοτίβ Κουμπάν η νίκη επί του Παναθηναϊκού, προκειμένου να φτάσει ακόμη πιο κοντά στο TOP 16 της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Αισιόδοξος για το θετικό αποτέλεσμα μέσα στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο Κίριλο Φεσένκο.

«Παίζουμε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική εκτός έδρας και κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Όπως η Μπαρτσελόνα, έτσι και ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ιστορία στην Ευρωλίγκα και ο κόσμος του δημιουργεί καυτή ατμόσφαιρα στην έδρα του. Την Παρασκευή θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα έχουμε τον Άντονι Ράντολφ στο ρόστερ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Έχουμε ανάγκη τη νίκη, αν θέλουμε να προκριθούμε στο TOP 16. Δεν θα είναι εύκολο γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα και κάθε ματς στην έδρα του είναι κρίσιμο γι’ αυτούς. Αλλά, εμείς θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Κίριλο Φεσένκο, από τη μεριά του, είπε: «Αυτή τη φορά αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, όπου θα έχει τη στήριξη του κόσμου του και έτσι δεν περιμένουμε να κάνει πολλά λάθη. Ετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όταν παίξαμε στο Κράσνονταρ ήταν το πρώτο παιχνίδι τη σεζόν, ωστόσο πλέον έχουν βρει τη χημεία τους από τότε. Σίγουρα είναι έτοιμοι για εμάς. Θα πρέπει να παλέψουμε πολύ με τον Ραντούλιτσα και αυτή είναι η δουλειά μου. Επίσης, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τον Γκιστ, αλλά και με το δίδυμο των γκαρντ Διαμαντίδη-Καλάθη. Πιστεύω πως έχουμε ό,τι χρειάζεται για τη νίκη στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: