Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Αποφασίζει ο γγΑ για Μποροβήλο!!


Αποφασίζει ο γγΑ για Μποροβήλο

Το ΔΣ της ΕΠΟ δεν ασχολήθηκε με το βούλευμα Κοντονή για πιθανή έκπτωση του Γιώργου Μποροβήλου. Πιθανότατα ο Ιούλιος Συναδινός θα κληθεί να αποφασίσει για το θέμα.

Στη συνεδρίασή του, το ΔΣ της ΕΠΟ δεν έθεσε καθόλου επί τάπητος το ζήτημα του βουλεύματος που απεστάλη από τον Σταύρο Κοντονή και σύμφωνα με το οποίο όσοι παράγοντες του ποδοσφαίρου έχουν κωλύματα με το νόμο λόγω Koriopolis πρέπει να κηρυχθούν έκπτωτοι από τα αξιώματά τους.

Ανάμεσα στους 84 κατηγορούμενους της υπόθεσης είναι και ο Γιώργος Μποροβήλος, πρόεδρος της Super League, του Αστέρα Τρίπολης και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για δωροδοκία-δωροληψία σε βαθμό πλημμελήματος. Στελέχη της ομοσπονδίας υποστηρίζουν πως δεν συντρέχει λόγος να «καθαιρέσουν» τον Μποροβήλο γιατί οι κατηγορίες είναι σε βαθμό πλημμελήματος κι όχι κακουργήματος.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που παρέλθουν 15 μέρες από την κοινοποίηση του βουλεύματος και η ΕΠΟ με τη Super League δεν επιληφθούν του θέματος, τότε για την υπόθεση θα κληθεί να αποφασίσει ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: