Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Στη σκιά των μεταγραφών!!


Στη σκιά των μεταγραφών

Την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναιτωλικού θα πραγματοποιήσει απόψε ο Βιγιαφάνιες κόντρα στην Καλλονή, την ώρα που ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει χωρίς τον Χατζηησαΐα τον Πανθρακικό.

Προσθαφαιρέσεις υπήρξαν τις τελευταίες ημέρες στα ρόστερ των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, με αρκετές από αυτές να εμφανιστούν αλλαγές ή με απουσίες στην 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ξεκινάμε από τον Παναιτωλικό, ο οποίος υποδέχεται στις 3 το μεσημέρι την Καλλονή, με τον Λούκας Βιγιαφάνιες να πραγματοποιεί την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του συλλόγου του Αγρινίου, ύστερα από την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό. Από την πλευρά τους, οι νησιώτες θέλουν να δώσουν συνέχεια στη νίκη επί του Παναιτωλικού και να διατηρήσουν ζωντανές τις όποιες πιθανότητες έχουν για παραμονή στην κατηγορία.

Το επόμενο παιχνίδι (στις 17:15) είναι εκείνο ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Πανιώνιο. Οι Νεοσμυρνιώτες ταξίδεψαν στην Κομοτηνή χωρίς τον Χατζηησαΐα που χθες ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ και δεν υπολογίζεται πλέον από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Την ίδια ώρα, οι Ακρίτες είχαν και άλλες αποχωρήσεις εντός της εβδομάδας, αφού έλυσαν τα συμβόλαιά τους οι Μαρκόπουλος, Γκέκας και Πασχαλάκης μετά τους Σερφά, Σέτι και Παπαχρήστο.

Με πολλές απουσίες αλλά με τη νέα επετειακή φανέλα του θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Ο Ιγκόρ Τούντορ προβληματίζεται ιδιαίτερα για την επίθεση της ομάδας του, καθώς απουσιάζουν ο Αθανασιάδης και ο Μπερμπάτοφ, με τον Μακ πιθανότατα να αγωνίζεται στην κορυφή.

Από την πλευρά του, ο Τραϊανός Δέλλας ελπίζει οι Περιστεριώτες να μπορέσουν να καταφέρουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα μετά από αρκετό καιρό, αφού η ομάδα του μετράει δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία τρία ματς. Εκτός είναι οι Γκαρσία, Εμπόου και ο τιμωρημένος Ουσέρο, όπως και ο νεοαποκτηθείς Σουμπίνιο.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

Σάββατο 30 Ιανουαρίου

Παναιτωλικός-Καλλονή (15:00, Novasports 3 – Σιδηρόπουλος)
Πανθρακικός-Πανιώνιος (17:15, Novasports 1 - Γιάχος)
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (19:30, Novasports 2 - Παππάς)

Κυριακή 31 Ιανουαρίου

ΑΕκ-Βέροια (15:00, Novasports 2 – Καλογερόπουλος)
Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός (17:15, Novasports 4 - Καραντώνης)
Ξάνθη-Ηρακλής (17:15, Novasports 7 - Βοσκάκης)
Πλατανιάς-Παναθηναϊκός (17:15, Novasports 2 - Παπαδόπουλος)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (19:30, Novasports 1 - Λαμπρόπουλος)

Η επόμενη (21η) αγωνιστική

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου

Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης (15:00)
Λεβαδειακός-Πανθρακικός (17:15)
Παναθηναϊκός-Ξάνθη (19:30)

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου

Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα (15:00)
Ατρόμητος-ΑΕΚ (17:15)
Βέροια-Καλλονή (17:15)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (19:30)

Δευτέρα 08 Φεβρουαρίου

Πανιώνιος-Παναιτωλικός (19:30)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: